Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST u USPONU

Prgomet i Petrov oaza za razočarane birače

23.09.2015., Zagreb - U Hrvatskom novinarskom domu Drago Prgomet i Bozo Petrov iz MOST-a obznanili su koaliciju za predstojece parlamentarne izbore.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.10.2015.
u 20:30

Most ima dobre izglede da bude glavni izbor svih onih koji su nezadovoljni onime što nude Zoran Milanović i Tomislav Karamarko

Most Bože Petrova i Drage Prgometa najviše je profitirao u posljednjih mjesec dana. Prema CRO Demoskopu, Most je postao treća stranka s podrškom od 4,7 posto na razini cijele Hrvatske. Iako istraživanja javnog mnijenja u Hrvatskoj treba uzeti s rezervom, ima dosta pokazatelja koji potvrđuju da je Most u uzlaznom trendu. Nije sporno da su HDZ i SDP daleko najjače i najorganiziranije stranke koje će dobiti najveći dio izbornog kolača i na ovim izborima. Ali jednako tako postoji snažna potreba za trećom opcijom za kojom se birači trgaju na gotovo svim izborima. Kao što je prije godinu dana "nada u usponu" bila Mirela Holy, a na predsjedničkim je izborima Ivan Vilibor Sinčić polučio izvrstan rezultat, tako se sada čini da je prije ovih izbora "grah pao" na Most. Nakon što se Most profilirao u Dalmaciji s Božom Petrovom, sada se pokušava s Prgometom profilirati na nacionalnoj razini. On je značajno pomogao i većem medijskom interesu za "treći put".

– Nismo iznenađeni. Rezultati anketa pokazuju da su građani umorni od Milanovićevih i Karamarkovih svađa i ratova. Građani u nama prepoznaju ljude koji svojim životima, profesionalnim karijerama i rezultatima u vlastitim sredinama nude izgradnju normalne Hrvatske – kaže Prgomet. Nije se želio upuštati u prognoze o mogućem broju mandata. Uvjeren je da će sigurno postati parlamentarna stranka, a u nekom idealnim razvoju događaja mogu postati i najugodnije iznenađenje. Iako je nezahvalno prognozirati što će se zbiti na našoj političkoj sceni, Most ima dobre izglede da bude glavni izbor nezadovoljnih onim što nude SDP i HDZ. 

>>Božo Petrov: Pobjeđivali smo nedodirljive uhljebe i kad nam nisu davali nikakve šanse

>>Pitanje svih pitanja: za koga rade SDP 
i HDZ? Za državu 
ili za svoje članove?   

Komentara 52

Avatar guza guzic
guza guzic
21:39 06.10.2015.

curic komunjara pise i njemu neko da vjeruje

LI
Lisnjak
21:27 06.10.2015.

Dva ljepotana, bas su slatki. Sjetih se Vidosevica koji je jednom prilikom pri glasovanju pokupio sve zenske glasove zahvaljujuci svojoj privlacnosti. Ne moras dobit, bitno je da igras.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
22:13 06.10.2015.

GJENERO: - Milanovićevo ponašanje nije ni malo slučajno, on svjesno igra na lijevi euro-antiinstitucionalizam i po neodgovornosti je sličan Syrizi! Osobno, to će ga odvesti u političku propast, ali problem je što svojom politikom upropaštava i Hrvatsku!...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije