Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Express Tours

Prevareni učenici ipak na maturalcu

Ludbreg
Foto: Vjeran Žganec Rogulja
31.08.2015.
u 07:30

Djecu su na put ispratili ravnateljica Kristina Stanko i gradonačelnik Dubravko Bilić.

Stotinjak učenika OŠ Ludbreg, koje je prevarila putnička agencija Express Tours iz Čakovca, otputovalo je u subotu na trodnevno maturalno putovanje, i to zahvaljujući donatorima.

Maturalac im je zamalo propao jer je vlasnik agencije pokupio novac i nestao, no pokrenuta je akcija skupljanja donacija među poduzetnicima koji su izdvojili 70.000 kuna, dovoljno za trodnevni izlet.

Djecu su na put ispratili ravnateljica Kristina Stanko i gradonačelnik Dubravko Bilić. Uz grad, školu i poduzetnike, angažirala se i Varaždinska županija.

Za vlasnikom agencije, koji prebivalište ima upravo u Ludbregu, još se traga. Nekoliko je škola već podiglo tužbe zbog prijevare.

>>Voditelj agencije iz Čakovca: Ne bježim, sklonio sam se zbog prijetnji roditelja

>>Gimnazijalci u Njemačku kreću s danom zakašnjenja, put u Španjolsku odgođen

Komentara 3

DU
Deleted user
08:42 31.08.2015.

Potpuno razumljivo da je čovjek zbrisao krenula je predizborna kampanja i mora netko političke poltrone i bukaće okolo vozikat, naravno badava.

DU
Deleted user
08:49 31.08.2015.

Opće je poznato da lokalni političari ucjenjuju prijevoznike naročito autobusa da kasnije sponzoriraju navažanja nastavnika,nogometaša, rukometaša, košarkaša,KUD-ova i to naravno badava jer koji to prijevoznik ne voli šport, prosvjetu ili kulturu oni u biti za to i žive,heheheh.

ZG
zgbuco
10:15 31.08.2015.

Na maturalno putovanje se ide jednom u životu. Svake godine ista priča o prevarenim maturantima od strane neke kvazi putničke agencije. Koliko mi je žao prevarenih maturanata, toliko zapravo i nije. S obzirom da ovo nije prvi puta, maturanti, njihovii roditelji i nastavnici nikako da shvate. treba uzimati u obzir samo one agencije koje imaju neku reputaciju i dokazane rezultate rada, pa ako treba platiti i nešto više. Ovako dok svi oni kalkuliraju, najbolje u tim kalkulacijama prolaze mutikaše i kriminalci, koji im poberu lovu i nestanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije