Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.10.2014. u 14:00

Kad je već zbog rupe u zakonu, premda osumnjičena za korupciju i nanošenje milijunsku štete županiji ipak postala zastupnica, nek je bar mediji "suspendiraju"

Cijelo se poslijepodne na televizijama vrtjela Marina Lovrić Merzel. I da se nisu dogodile važnije vijesti i odluka NO Ine koja odgađa likvidaciju rafinerije u Sisku, njezina bi se izjava iz Sabora vrtjela još i navečer. Gledao sam je kako mrtva-hladna, isto tako mrtvo-hladnim novinarima daje humanitarnu izjavu kao da je i dalje mjerodavna za dobrobit Siska, i pomislio koliko je sada gledatelja dobilo tahikardiju i probavne smetnje. Ne može zakon predvidjeli sve mogućnosti i situacije u hrvatskom političkom životu, pa je, zbog takve rupe u zakonu M. L. Merzel i mogla, nakon 5 mjeseci zatvora i bez obzira na sumnje u korupciju i nanošenje štete županiji veće od 10 milijuna kuna, postati zastupnica i završiti u Saboru RH. I dok se najavljuju promjene zakona koje bi, ubuduće spriječile ovakvu nelogičnost, frka oko rafinerije uskrsnula je ovu gospođu medijski. U razvijenim demokracijama, a i mi je ovdje uživamo već 24.- tu godinu, pa nismo više bebe, ovako osumnjičeni političar istog bi se časa maknuo iz javnog života. Dragovoljno, ili bi ga maknuo sustav. Nešto slično kao kada padne sumnja na policajca, pa, kao u TV serijama, dok se ne pročisti – predaje značku i pištolj i odlazi u suspenziju. Pa kada već zakonski nismo riješili ovakav problem, barem bi mediji mogli proglasiti "suspenziju" M. L. Merzel i ne emitirati joj javne nastupe, sve dok se ili sudski ne riješi njezin problem, ili dok (a što očito neće) sama sebe ne suspendira i ode iz javnog života. Jer ovo, što s Merzel mediji rade, to je već uznemiravanje javnosti.

PLUS

Ivana Petrović, Nova TV: "Nije Ured predsjednika RH debatni klub, Jovićev je posao bio da služi građanima RH i radi u korist nacionalnog interesa Hrvatske". Točka.

MINUS

Kažu u dnevniku Nove TV, da će vlada RH pokrenuti još jednu tužbu protiv mađarskog MOL-a, a pred sudom RH. A na osnovu čega? Neozbiljno, ovako ispada nagađanje.

>> Lovrić Merzel ujutro prisegnula, popodne joj skinuli imunitet

Komentara 15

OS
osica
18:32 03.10.2014.

Ivana je zakon u novinarskoj profesiji, čista petica. Što se tiče " gosp. Merzel " non coment"- očito je netko pozvan" da je rehabilitira". Izbori su ovih dana, i to je "briga za Sisak"

19
1995josip
14:27 03.10.2014.

Treba mjenjati pravila u Saboru , nemože netko iz zatvora u Sabor , to nema nigdje pa ni u Tunguziji ! Svi u kukuriku kokošinjcu su odgovorni za ovu situaciju , jer nije Marina sam mogla napraviti toliko kriminala a a da nije imala podršku od Milanovića , SDP ministara i kumova Linić i Mrsić , ona je ovdje sitna riba kapitalci su kumovi i ostali ministri tog kokošinjca koji su pratili bivšu i jedinu SDP županicu po šumama i vikendicama oko Siska kada se kokošarilo imovinom i nekretninama sirotnje iz Siska i SM županije ! Svi su krivi , a Marina bi trebala zapjevati i dokazati svoju nevinost tako da se nagodi sa DORH . Možda je dobila nalog iz vrha SDP kokošinjca za ta nedjela za koju optužuju bivšu županicu !

AN
AnteizmalogZGa
19:13 03.10.2014.

Pa dragi gosp.Ivankoviću nemojte više pisati o njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije