Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za Večernji

Premijerov otac Stipe Milanović oštro odgovorio na kritike Davora Šukera

Stipe Milanović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
16.12.2014.
u 21:20

Stipe Milanović sjetio se kako je Davoru Šukeru 1991. godine, pred sam pad Vukovara, omogućio da napusti Hrvatsku kao profesionalni igrač i ode u španjolsku Sevillu.

Napetosti između hrvatske javnosti i Hrvatskog nogometnog saveza, koja je kulminirala odlukom uprave Hajduka da ne igra derbi u Maksimiru te prosvjedima Torcide na splitskoj rivi, nastavljene su intervjuom koji je Davor Šuker, predsjednik HNS-a, nedavno dao u prvom broju obnovljenog tjednika Nacional.

Šuker je, među ostalim, u tom intervjuu rekao da ga je premijer Milanović razočarao zbog pogleda na nogomet te je, uz ostalo, otkrio da su razgovarali o gradnji stadiona.

– Čitam što ga je to razočaralo. Kaže, zbog pogleda na nogomet i gradnju stadiona. Vjerojatno je žicao da Vlada sagradi Mamiću jedan stadion. Šuker se tako uključio u politiku, iz čista mira optužio je premijera da ga je razočarao – kaže Stipe Milanović (78), otac predsjednika Vlade Zorana Milanovića, poentirajući citatom pokojnog Veselka Tenžere koji je pisao da se “oko svakog faraonskog projekta širi pustinja“.

Stipe Milanović sjetio se i toga kako je Davoru Šukeru 1991. godine, pred sam pad Vukovara, omogućio da napusti Hrvatsku kao profesionalni igrač i ode u španjolsku Sevillu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede

>>Transparenti 'Šuker izdajnik' i 'Šukeru, lopove' na tribinama Sevillinog stadiona

>>Liga 10 donijela je znatan pomak, uskoro ćemo igrati proljeće u Europi

Komentara 143

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
21:27 16.12.2014.

Evo javio se tata ma ovakvog cirkusa nema nigdje tata brani sineka joj idile ha ha

DU
Deleted user
21:34 16.12.2014.

Milanović ima rezultate, pogledajte semafor - svi gospodarski pokazatelji RH negativni iz kvartala u kvartal i tako već 12 kvartala, zar ne? Prema tome, tko napada premijera - htio bi pokvariti gospodarsku idilu u Hrvatskoj, a to neće moći ove noći. Njima je zadatak pustiti što više krvi Hrvatskoj! Nek tata malo progovori kako se "učlanija u adezeja" da mu oba sina izbjegnu mobilizaciju 1991. jer kad pogledate u registar branitelja, i on i brat mu imaju skupno nula dana u HV. Pustimo mi Šukera, kakav je takav je - bar je golgeter bio...

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:25 16.12.2014.

Evo izgleda kako sada, kad se javio Bosko Ramljak, crveni drugovi naglo skrecu temu. Nogomet, nogomet, sutra je utakmica, zaboravite da smo ista rekli. Tko je tetka Ramljak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije