Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio poziv

Premijer Tihomir Orešković na saboru HDZ-a

Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
27.05.2016.
u 13:30

Uobičajeno je da se na sabore stranaka zovu koalicijski partneri, a budući da je Orešković nestranački premijer kojeg je doveo HDZ, logično je da je i on pozvan

Na sutrašnji sabor HDZ-a pozvan je i premijer Tihomir Orešković. U Vladi kažu da će danas potvrditi dolazi li premijer ili ne. Ako dođe planirano je da se, kako kažu u HDZ-u, premijer pozdravnim govorom obrati izaslanicima, dok u Vladi kažu da još ne znaju hoće li im se obratiti.

Uobičajeno je da se na sabore stranaka zovu koalicijski partneri, a budući da je Orešković nestranački premijer kojeg je doveo HDZ, logično je da je i on pozvan. Sada vrhunac apsurda ispada što je na sabor HDZ-a pozvan i Božo Petrov, kao čelnik glavne koalicijske stranke. Taman nakon što je obznanio da će rušiti Karamarka. Izvori bliski Petrovu kažu da čelnik Mosta ipak neće doći.

U HDZ-u kažu da još nemaju Petrovljev odgovor dolazi li u subotu u Lisinski. Na saboru HDZ-a govor će svakako održati Tomislav Karamarko, a doznajemo da će vrlo jasno poručiti mostovcima da sada odlučuju o svojoj sudbini jer izglasavanje nepovjerenja Karamarku značilo bi nove parlamentarne izbore. HDZ-ovi potezi bit će jasniji nakon izbornog sabora, a u HDZ-u kažu da nema govora da Karamarko odstupi. 

>>'Tihomir Orešković trenutno kompletira svoj tim za pregovore s Molom oko Ine'

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar stonoga
stonoga
13:45 27.05.2016.

HDZ je dorastao puno vecim problemim od ovoga, Pjetlov nek svira kraj!

DM
drug marin
13:47 27.05.2016.

Time prikljuci se pobjednicima i porazimo do kraja u ratu porazene srpske politike.

KA
kacavenda
13:50 27.05.2016.

Idemo dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije