Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Premijer ne odustaje: Misli da SDP može pobijediti na parlamentarnim izborima

naslovnica
Foto: VL
1/3
Autor
Ivanka Toma
22.11.2014.
u 00:30

Predsjednik SDP-a želi angažirati najbolje PR stručnjake pa pregovara s jednom američkom marketinškom agencijom.

SDP je naveliko u pripremama za parlamentarne izbore, a aktualni premijer Zoran Milanović ima razrađen prilično detaljan plan kojim namjerava ponovno osvojiti vlast.

– Cilj je popraviti SDP-ov rejting i svakako ga zadržati, pa makar samo nekoliko postotaka iznad podrške koju birači daju ORaH-u. Milanović je svjestan da je koalicijski potencijal na ljevici slabašan i da bez Mirele Holy koju je svojedobno istjerao iz Vlade i primorao na ostavku, SDP-ova Kukuriku koalicija ne može do novog mandata – kaže politički analitičar koji je dobro upućen u lijevu scenu.

U kuloarima se čak spominju i konkretne funkcije kojima bi se Holy motiviralo na poslijeizborni brak s njenom bivšom strankom.

Predsjednik SDP-a želi angažirati najbolje PR stručnjake pa pregovara s jednom američkom marketinškom agencijom.

>>Koje su sve glavne točke Milanovićevog plana čitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista

>>'Ne može, brate, svakih 10 godina promjena Ustava, pa to je u SFRJ rađeno'

>>Milanović izbjegao 11. siječnja zbog najavljene ustavne tužbe

Foto: VLm

Komentara 93

CH
chemica
22:52 21.11.2014.

Čim se spominje PR agencija, znači da ne ide u izbore na temelju postignutog za vrijeme mandata, već junački juriša na nagluplje među nama, da ih uvjeri da su stvari sasvim drugačije nego što nam se svima čini.

DR
Drzinedaj
22:29 21.11.2014.

U kojim političkim sustavima se kriminalizacija političkih protivnika stavlja u plan. naravno svi znamo odgovor u Diktaturama, neće to baš tako ići drugari

LJ
ljubavizloba
22:43 21.11.2014.

Gospoda Josipovi i Milanović bi ostali u duetu radit štetu ali mi nismo najgluplji narod na svijetu. Kolinda povedi nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije