Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Kovač (HDZ):

'Premijer Milanović ruga se ne samo predsjednici već i cijeloj naciji'

miro kovač
Foto: Screenshot
1/2
23.02.2015.
u 18:23

Na predsjedniku Vlade je dati temu sjednice svim ministrima i da onda izloži predsjednici Republike kako on zamišlja rješavanje teške gospodarske i socijalne krize u Hrvatskoj, kaže Kovač

– Predsjednik Vlade ruga se, ne samo predsjednici Republike, već i cijeloj hrvatskoj naciji – kazao je međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač nakon što je premijer Milanović poslao pismo predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, a nakon čega mu je ona odgovorila kako za izlazak iz krize Milanović treba dati ostavku.

– Predsjednica Republike je tražila od predsjednika Vlade da se sazove tematska sjednica Vlade, tema je trebala biti kriza na planu gospodarstva, no mi umjesto toga dobivamo pismo predsjednika Vlade koji kaže da bi predsjednica trebala definirati mjere i izračunati koji će biti financijski učinci tih mjera. Zar to nije ruganje? Na predsjedniku Vlade je dati temu sjednice svim ministrima i da onda izloži predsjednici Republike kako on zamišlja rješavanje teške gospodarske i socijalne krize u Hrvatskoj. Rekla je da će se boriti beskompromisno i aktivno za interese svih u Hrvatskoj koji su obespravljeni, bez posla i koji su socijalno ugroženi. Imamo ponašanje koje je apsolutno racionalno, a s druge strane je neodgovorno ponašanje. Radi se o ruganju, ne samo predsjednici koja je izabrana direktno od hrvatskog naroda nego cijeloj naciji – istaknuo je Kovač.

Kaže kako "ova Vlada očito ne zna, neće i nije sposobna i umjesto da izvijesti predsjednicu što namjerava činiti, predlaže predsjednici da ona predloži što treba raditi".

– Tko je tu lud? – pita se Kovač.

>> 'Predsjednica je izgubila živce na prgavo ponašanje premijera'

Komentara 77

MC
marta@cro
18:34 23.02.2015.

poslao pismo??? Mogao je ostavku odma poslati

DU
Deleted user
18:35 23.02.2015.

Lud je onaj ko je birao Zokicu za premijere, nije da je Karamarko nesto bolji, al bar ne skace s transportera

Avatar comparator
comparator
18:38 23.02.2015.

Ma neeee!!!! Milanović se ruga samom sebi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije