Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kućnoj njezi

Predsjedniku operirana oba očna kapka zbog simetrije

Ivo Josipović
Robert Anić/PIXSELL
06.01.2014.
u 21:00

Osim što više neće imati vizualni problem "zatvorenog oka", predsjednik će izgledati svježije i mlađe. Operacija je bila estetska jer nije imao problem s funkcijom oka

Predsjednik Ivo Josipović oporavlja se na kućnoj njezi nakon operacije očnih kapaka, tzv. blefaroplastike. Već ovaj tjedan vratit će se svojim obvezama, tvrde njemu bliski izvori, ali se, kažu u šali, neće baš naslikavati jer zbog operacije ima podljeve, točnije – šljive ispod očiju.

U liječničkim krugovima čuje se da je Josipovića u KBC-u Zagreb navodno operirao prof. dr. Davor Mijatović, pročelnik Zavoda za plastičnu, rekonstruktivnu i kirurgiju dojke. Dr. Mijatović to nam nije htio potvrditi, opravdao se da nema vremena i da o tome ne želi razgovarati.

Večernji je list prije devet mjeseci pisao o tom plastičnom kirurgu jer ga je jedna pacijentica prijavila Ministarstvu zdravlja, a Ministarstvo policiji zato što joj je unatoč dijagnozi “asimetrija dojki” operirao samo jednu dojku (te još više povećao asimetričnost), a za korekciju druge uputio ju je u – privatnu kliniku.

Josipoviću su pak operirana oba očna kapka, i gornja i donja, kako bi se postigla simetrija iako je u osnovi imao problem s desnim kapkom koji je nakon preboljene jake upale ostao otečen, odnosno spušten. Njegova je operacija bila estetska jer nije imao problem s funkcijom oka, a iz oba kapka izvađen mu je višak masnog tkiva koji je nastao kao posljedica upale. Osim što više neće imati vizualni problem “zatvorenog oka”, predsjednik će nakon blefaroplastike izgledati svježije i mlađe.

Budući da ga za godinu dana očekuje i utrka za novi predsjednički mandat, Josipović će u nju ući dotjeran, da ne kažemo ispeglan. Predsjedniku je dosta trebalo da se odluči na operaciju budući da su ga pojedini liječnici uvjeravali da oteklinu kapka može izliječiti manje radikalnim metodama. Pa ju je i liječio kapima i oblozima, ali to nije pomoglo. Njegova je operacija, kako su pisali mediji, trajala tri i pol sata, a blefaroplastika spada u jednu od najčešćih estetskih operacija. Njome se vraća svjež i odmoran pogled, uklanjaju se vrećice ispod očiju, otvara se oko i rješavaju se sitne bore oko očiju.

Komentara 17

DI
Demokracija i sloboda
21:29 06.01.2014.

Želim mu svako dobro, a i najbolje da izgubi izbore!

Avatar comparator
comparator
21:24 06.01.2014.

Predsjednik je opet zaposlio svoje ! Zaposlio je ženu generala Preosta (zaduženu po službenoj dužnosti na radnom mjestu za suzbijanje korupcije ) koji je optužen za kriminalne radnje u većim iznosima pa se je obratio svojem "kolegi "Bandiću ?! Pitam se može li normalan čovjek sve poloviti ? Toliko lopovluka u samom vrhu države dok ih novinari slave s postocima popularnosti !?

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
21:20 06.01.2014.

Zbog simetrije ... To se zove plasticna operacija .. Blefaroplastija, zbog lijepog izgleda, a ne simterije. Iako mu ni to nebu pomoglo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije