Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni automobil

Zvonimir Mršić pohvalio se na Facebooku: Crvena Tesla S stigla je u Koprivnicu!

tesla s
Foto: Facebook
1/4
06.07.2015.
u 12:25

Novim limenim ljubimcem na svom Facebooku pohvalio se predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić koji je uz fotografiju crvenog automobila kratko napisao 'Došel!'

Najbolji električni automobil na svijetu Tesla S koji je Podravka naručila za članove uprave stigao je u Koprivnicu, javlja koprivnica.net.

Novim limenim ljubimcem na svom Facebooku pohvalio se predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić koji je uz fotografiju crvenog automobila kratko napisao: "Došel!"

Automobilom će se uprava Podravke koristiti od ponedjeljka, a crvena boja i električni automobil zapravo trebaju biti simbol nove Podravke i drukčijeg načina razmišljanja, potvrdio je to Mršić za portal koprivnica.net.

Teslu, koja je proizvedena u SAD-u, Podravka je platila avansno, a pretpostavlja se da se cijena automobila kreće između 90.000 i 100.000 eura, dok je bespovratni državni poticaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iznosio oko 10.000 eura.

Doseg Tesline baterije iznosi u prosjeku 400 kilometara, a s obzirom na to da u Koprivnici postoji pet punionica za električne automobile, od kojih je jedna pokraj koprivničke prehrambene kompanije, napajanje novog Podravkinog limenog ljubimca ne bi trebao biti problem.

Foto: Snimio čitatelj

>>'Podravku sam preokrenuo i zato nemojte se bojati nemilosrdnosti'

>>Očekuju da svaki četvrti radnik kupi dionice Podravke

Komentara 54

IJ
i_ja_kupujem_hrvatsko
12:46 06.07.2015.

Da je hrvatski proizvod, ne bi niš rekla... A ovako, vidi se da se isplatila kratkoročna ušteda na uvezenom voću i povrću. Ne Podravci, ne poljoprivrednicima, ne građanima, ali jednom direktoru.

AF
afrika
13:45 06.07.2015.

Tvrtka koja posluje u gubitku kupuje električna vozila od 100.000 eura svojim managerima.... baš za pohvalu...

Avatar mary loo to
mary loo to
14:17 06.07.2015.

Crveni Tesla za crvene kmere...mogao se mladoskojevac i pohvaliti s Podravkinom reklamom na autopraonici Kreše Milanovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije