Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.08.2014. u 12:00

Ivo Josipović, predsjednik RH, prozvan je u Slobodnoj da je ovog petka svečano otvorio novi, bespravno izgrađeni gat i obišao obližnji hotel Stipe Latkovića u Vrulji pokraj Piska

Predsjednik obilazi objekte za rušenje

Ivo Josipović, predsjednik RH, prozvan je u Slobodnoj da je ovog petka svečano otvorio novi, bespravno izgrađeni gat i obišao obližnji hotel Stipe Latkovića u Vrulji pokraj Piska. Zbog devastacije zaštićene ekozone u Vrulji Ministarstvo okoliša ove je godine protiv Latkovića podnijelo optužni prijedlog makarskom sudu, a i mul i hotelski bazen bespravne su građevine koje su ove godine rješenjem inspekcije Ministarstva graditeljstva uvrštene u popis za uklanjanje. A možda je predsjednik samo pošao provjeriti jesu li institucije obavile svoj posao.

Umjesto dječjih vrtića financiraju se prvoligaši

Arsen Bauk, ministar uprave, izjavio je za Spektar SD kako nema ništa protiv da se iz lokalnih proračuna financiraju sportski klubovi, ali samo pod uvjetom da se građanima kaže: umjesto više razine komunalne usluge ili boljih vrtića i škola imat ćemo jakog prvoligaša. „Ako to građani podrže, sve u redu”, zaključuje Bauk koji istodobno nema ništa protiv 576 jedinica lokalne samouprave iako građanima nije rekao da umjesto više razine uprave imamo jako nabujalu lokalnu samoupravu.

Kajin se boji bande kojoj i sam pripada godinama

Damir Kajin, saborski zastupnik i poznati borac za povlaštene mirovine, ponovio je da mu treba velika penzija da “kad ostari, ne ovisi o bandi”. Na koju bandu misli čovjek koji je na vlasti, što lokalno, što nacionalno, cijeli radni vijek?

Holy testirala inteligenciju svih svojih suradnika

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, upravo provodi veliki kadrovski remont stranke. Nakon što su iz evidencije maknuli neaktivne članove, a to su oni „koji se ne javljaju na telefon“, uslijedilo je psihološko testiranje članova stranke koji se žele kandidirati za više funkcije. Profesionalci su testirali cijelo predsjedništvo i središnjicu stranke, a osim testova inteligencije provjerene su komunikacijske sposobnosti i socijalne vještine čelnika ORaH-a. Nije poznato kako je test riješila sama Mirela Holy, ali sudeći po izjavi za Novi list da nema ambiciju biti ministrica nego premijerka, samopouzdanje joj je na najvišoj mogućoj razini.

>> Kada umre, umotan u bilo, na Poljud odnesite...

>> Što se IDS-a tiče, Hrvatska može imati samo dvije regije

Komentara 11

PA
paprikaš
12:19 19.08.2014.

Normalno obilazi objekte za rušenje jer uskoro i on pada

DU
Deleted user
12:10 19.08.2014.

kakve su pak to danas fotke. vele da zaljubljen čovjek del bedaka od sebe. a zaljubljen se može biti i u vlast.

Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:54 19.08.2014.

Samo nek on obilazi i otvara, neće još dugo, njegovo je vrijeme prošlo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije