Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letičini politički eseji

Predsjednici knjiga na dar na “Dan mladosti”

Kolinda Grabar-Kitarovic i Slaven Letica
Foto: Ured predsjednice
1/2
27.05.2016.
u 17:28

Letica je predsjednici uručio svoju najnoviju knjigu “Vječni titoizam i ljudožderska politika” u izdanju Večernjeg lista

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je u svom uredu jednog od vodećih hrvatskih intelektualaca dr. Slavena Leticu, koji joj je predao svoju najnoviju knjigu “Vječni titoizam i ljudožderska politika”.

Riječ je o zbirci 16 političkih eseja u izdanju Večernjeg lista u kojima umirovljeni profesor britkim stilom secira važna politička i društvena zbivanja u našoj zemlji, među ostalim i micanje Titove biste s Pantovčaka, što je izazvalo žestoke reakcije osobito s lijeve političke scene. Igrom slučaja, Letica je knjigu predsjednici Grabar-Kitarović, koju naziva “neprijateljicom vječnih titoista”, uručio 25. svibnja, na nekadašnji Dan mladosti kad se u Jugoslaviji slavio rođendan Josipa Broza, kojega Letica titulira epitetima diktator, tiranin, satrap...

Na primanju su bili i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i urednik knjige Žarko Ivković.

Foto: Ured predsjednice

>>Slaven Letica postavlja dijagnozu društvu

Komentara 28

BO
boris48astrid
18:14 27.05.2016.

jel to dobila štafetu od letice

DO
dosaosam
20:01 27.05.2016.

Koja ste vi ljudska i moralna bijeda đaba vam titule i ordenje,fuj

DU
Deleted user
19:56 27.05.2016.

Koji gnjusni lik, koja knjiga, jos jedan Zdravko Tomac, covjek promasena zivota, koji vjerojatno nista vrijedno ne ostavlja iza sebe ali si je umislio da je velicina koja ima i treba nesto reci, pa se uhvatio mitomanije i lazi, piskaranja i blebetanja izvan bilo kakvog konteksta i objektivnosti o dogadjajima i ljudima kojima nije vrijedan ni ono malo crnog ispod nokta. Pa domoljubi, uzivajte u citanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije