Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obišla pogone Metal i Wam produkta

Predsjednica u Brezničkom Humu: 'Sva ova postignuća govore o ostvarenju jednoga sna'

Kolinda Grabar-Kitarović u Brezničkom Humu
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/9
16.11.2015.
u 16:20

Obilježavanje proslave jubileja završetkom izgradnje novih proizvodnih pogona tvrtke „Metal Produkt“ predsjednica smatra velikim uspjehom jer je nastao u trenucima teške gospodarske krize

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obišla je pogone tvrtki „Metal Produkt“ i „Wam Produkt“ u Brezničkom Humu te prigodom obilježavanja 50. obljetnice poduzetništva Stjepana Šafrana kazala kako je za svako gospodarstvo velika sreća imati ljude koji daju veliki doprinos njegovu rastu i razvoju te nesebično pridonose boljoj budućnosti domovine.

Grabar-Kitarović je istaknula da su Šafranovo nasljeđe uzorne tvrtke, pogoni, radna mjesta i proizvodi koji pridonose razvoju gospodarstva te je dodala kako sva ta postignuća govore o ostvarenju jednoga sna i podsjetnici su na univerzalne ljudske vrijednosti, poput ustrajnosti, marljivosti i odlučnosti.

Isto tako, obilježavanje proslave jubileja završetkom izgradnje novih proizvodnih pogona tvrtke Metal Produkt predsjednica smatra velikim uspjehom jer je nastao u trenucima teške gospodarske krize i s njom povezanih nezahvalnih uvjeta poslovanja. Odavši priznanje Stjepanu Šafranu, njegovoj obitelji i svim zaposlenicima na trudu, znanju i predanosti koje su ugradili u poslovanje i u opće dobro, predsjednica Grabar-Kitarović kazala je kako su naši poduzetnici temelj napretka naše države i jamac bolje budućnosti.

– Danas, kada su nezaposlenost i iseljavanje mladih gorući problemi našega društva, vaše djelovanje kao poduzetnika dobiva još jači smisao – otvaranje radnih mjesta postaje nasušna potreba i preduvjet boljeg života brojnih naših građana –  istaknula je Grabar-Kitarović.

>> Predsjednica zapalila svijeće u prozoru svog ureda i spojila zastave Hrvatske i Francuske

Komentara 12

Avatar ARENA
ARENA
17:14 16.11.2015.

Baš se veselim što predsjednica sudjeluje u snovima ostvarenim za vladavine sdp-a.

Avatar ARENA
ARENA
17:10 16.11.2015.

Možda do 18 h stigne i do katedrale na slavlje ....na sam dan žalosti.

CI
cinbenik
18:03 16.11.2015.

Pa jel to znaci da Hrvatska raste,no trilateralka nezna ni da je Hrvatska izasla iz recesije......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije