Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:

'Predsjednica se vratila u kampanju i ulozi glasnogovornice HDZ-a i Tomice Karamarka''

Gordan Maras
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.02.2015.
u 17:32

Žao mi je što, očito, ne želi suradnju koju smo joj ponudili za bolju Hrvatsku, već samo misli na interes svoje "bivše" stranke, komentirao je ministar poduzetništva i obrta

Zahtjev predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za ostavkom premijera Zorana Milanovića, nije propustio komentirati niti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

– Nakon pozitivnih poruka na inauguraciji, za koje je zaslužila čestitke, danas se naša predsjednica vratila u kampanju i ulozi glasnogovornice HDZ-a i Tomice Karamarka. Žao mi je što, očito, ne želi suradnju koju smo joj ponudili za bolju Hrvatsku, već samo misli na interes svoje "bivše" stranke – napisao je Maras na svom Facebook profilu te dodao:

– Trebala bi se osloboditi tog interesa i, kako je to i sama rekla, kao nekad biti svoja "u slobodi prostora, pjevu ptica, šumu vjetra i beskraju neba...".

>> Pročitajte pismo koje je Milanović poslao Kolindi Grabar-Kitarović

>> 'Predsjednica je zaboravila da više nije u kampanji kada može lupetati što god hoće'

>> Leko: Zahtjev predsjednice je sebičan!

Komentara 66

DU
Deleted user
17:55 23.02.2015.

Ako se išta Zokiju mora priznati jest to da je skupio grupu neobrazovanih, bezobraznih i nesposobnih ljudi, koje jako dobro "orkestrira" kako mu to odgovara. Što prije nestanu s političke scene bolje za ovaj narod i državu.

LI
Livijo
17:53 23.02.2015.

Ma nemoj samo reći gosp,Maras, dali vi to u SDP sudite po tome što ste imali 3 pune godine svog glasnogovornika u Ivi Josipovic . ne draga gospodo iz SDP vaš premijer i vi niste ništa uradili za 3 godinee i još uz to ste arogantni i bahati . Vas je najviše potreslo što je gosp Čačić izjavio da će sljedeću vladu sastavljati Karamarko. ZATO JE OSTAVKA ZORANA MILANOVICA NAJBOLJE ŠTO SE GRAĐNIMA MOŽE DESITI.

A9
AAA-999
17:38 23.02.2015.

Jovanovićev institut o hrvatskom jeziku. Ha, ha, ha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije