Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće stići

Predsjednica Grabar-Kitarović otkazala posjet Kumrovcu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
22.05.2015.
u 14:17

Predsjednica je otkazala sve ostale aktivnosti do prvog zasjedanja Vijeća za domovinsku sigurnost, koje će se održati danas u 17,00 sati u vili Prekrižje, poručuju iz ureda predsjednice

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za danas je sazvala 1. sjednicu Vijeća za domovinsku sigurnost koja će se održati s početkom u 17.00 sati.

Prije toga je najavljeno kako će posjetiti Kumrovec i  razgledati izložbu "Pokloni Josipu Brozu iz Vile Zagorje“ u Muzeju Hrvatskog zagorja u Kumrovcu, no ubrzo je otkazala posjet.

 - Kako se radni posjet Predsjednice Republike Ličko-senjskoj županiji nepredviđeno produžio, Predsjednica je otkazala sve ostale aktivnosti do prvog zasjedanja Vijeća za domovinsku sigurnost, koje će se održati danas u 17,00 sati u vili Prekrižje, poručuju iz ureda predsjednice.

Budući da je predsjednica, sukladno obećanju iz kampanje, deložirala Titovu bistu s Pantovčaka, ali i cjelokupnu ostavštinu bivšeg predsjednika Jugoslavije i njegove supruge Jovanke, darovala ih je Muzeju Hrvatskog Zagorja koji je napravio muzejski postav.

>> Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor susreli se na neslužbenoj večeri

>> Predsjednica u 
Jasenovcu i Bleiburgu nije regrutirala mrtve 
za političke bojeve živih

Komentara 180

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
12:44 22.05.2015.

Nezamislivo da ona okupi takvu elitu od Hrvatski generala ili skoro sve sto vrjedi,,,,zamisli molim te Gotovina Markac Krsticevic Marekovic nezamislivo a HR novinari ubise se pisuci kako generali podrzavaju njihovog vodu milojka,,,sad mesic grize one klempave usi od jada,,onaa ih skuplja on ih rastira,,nema je svit zato ima mandat jos 9g 8 m Hrvati tako odlucili

ZO
zoom
12:56 22.05.2015.

predsjednica nam je hiperaktivna, ovolike aktivnosti koje je ona odradila u 3 mjeseca josipović nije u 3 godine,haha

Avatar petrolio
petrolio
12:57 22.05.2015.

kolinda je čvrsto odlučila opravdati povjerenje građana, ne stignemo ni pročitati svekolike aktivnosti koje ima u jednom danu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije