Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavila se u splitu

Predsjednica na kavi sa Stipom Božićem, Zoricom Kondžom, Trpimirom Jurkićem...

kolinda grabar-kitarović
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/9
26.03.2015.
u 15:50

Kolinda Grabar-Kitarović, na putu za Mostar na dodjelu Večernjakova pečata, zaustavila se u Splitu gdje se neformalno susrela s nekoliko uglednika iz javnog života

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, na putu za Mostar na dodjelu Večernjakova pečata, zaustavila se u Splitu gdje se neformalno susrela s nekoliko uglednika iz javnog života. Stipe Božić, Zorica Kondža, Trpimir Jurkić, Nansi Ivanišević, Joško Belamarić, dr. Eduard Vrdoljak, Miro Radalj, Sanja Vuković Četić popili su kavu s predsjednicom.

– Sastala sam se sa skupinom građana koji žive i dišu Split kako bi u ovom svom prvom neslužbenom posjetu Splitu saznala malo više o životu, o tome kakva je klima u gradu. Ovdje ja, kako čujem kao i svugdje u Hrvatskoj, ali mi je drago što sam osjetila optimizam, ljubav prema domovini i želju da se napravi puno više – izjavila je Grabar-Kitarović koju su došli pozdraviti brojni ljudi koji su se zatekli na Prokurativama, među njima i skupina radnika Konstruktora u štrajku.

– Predsjednica može probuditi ove uspavane institucije. Mi potražujemo 15 plaća, ubijaju nas! – požalio se Ivan Čeko koji je zadovoljan jer je od predsjednice dobio „lipu rič“. Grabar-Kitarović se neformalno sastala i s gradonačelnikom Ivom Baldasarom, županom Zlatkom Ževrnjom i Šimunom Anđelinovićem,  rektorom sveučilišta u Splitu. Nakon toga, otišla je u Aržano dati odlikovanje majci Josipa Jovića prvom hrvatskom policajcu koji je poginuo te u Studence. Najavila je kako će, čim stigne, i službeno doći u Split, a za blagdan Svetog Duje, kako je rekla, dolazi sigurno.

>> Predsjednica Kolinda posjetit će svoju izbornu utvrdu u Studencima

Komentara 30

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:24 26.03.2015.

nasa draga Hrvatica ima jos 9g 10 miseci 25 dana mandata Hrvati tako odlucili,,,nasa je a mi svoje volimo puknite dusmaniiii

ZA
zampioivo
16:19 26.03.2015.

E moja predsjednice koliko blata je na tebe baceno iz tog Yusipovicevog biltena i ti ides opet knjima E moja draga predsjednice to ti ne treba, sedam mjeseci su te blatili omalovazavali potcjenjivali izmisljali lagali i ti ides k njima.

SP
spenic60
17:34 26.03.2015.

Govorili smo kako sadasnja Vlada ne slusa nikoga i nivo komunikacije sa politicarima izvan Milanoviceva sistema je jako nizak. Dopustimo nasoj Predsjednici da pokaze svima nami da je razlicita od dosadasnjih Predsjednika, da voli svoj narod u cjelini i daa radi za nas i nas prosperitet. Komunikacija je osnova na tom putu , a upravo manjak komunikacije je problem sadasnje Vlade. Siguran sam da bi mandat sadasnje Vlade bio mnogo pozitivniji da su imali razvijen komunikacijski sistem sa svim Hrvatskim politicarima bez pitanja kojoj stranci pripadaju . Samo naprid Predsjednice, svakim danom smo sve uceniji i pametniji , a komunikacijom nam se otvaraju novi pogledi i lakse je se odluciti na pravi postupak. Sretno na tom putu Predsjednice, tvoj narod je uz tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije