Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže zemlju

Predsjednica posjetila braću koji su pred Ministarstvo doveli bikove

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/8
07.07.2015.
u 16:35

Braća iz Đurđanaca su prošlog tjedna pred Ministarstvo "parkirali" pet bikova koji su s travnjaka uklonjeni nakon opsežne akcije

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović obišla je braću Markić koji već danima prosvjeduju ispred Ministarstva poljoprivrede u Zagrebu.

Braća iz Đurđanaca prošlog su tjedna pred Ministarstvo "parkirali" pet bikova koji su s travnjaka uklonjeni nakon opsežne akcije.

Drugi dio obitelji također je prošlog tjedna pokušao do Đakova dovesti 100 krava, no policija je spriječila njihov ulazak u grad.

Markići prosvjeduju i traže novu istragu Ministarstva jer im je oduzeta zemlja koju su godinama obrađivali.

>>Drama pred Ministarstvom: 'Dvojica braće su privedena, a bikovi omamljeni i odvezeni'

>>Završen prosvjed obitelji Markić, novi izlazak na ulicu u ponedjeljak

Komentara 62

KL
klasika
16:45 07.07.2015.

Bravo Kolinda. Samo ti delaj i budi na zemlji.

DR
drugPlenky
17:05 07.07.2015.

Baš me zanima kad će večernjak objavit vijest o Milanovićevom korištenju policijskog helikoptera iz Osijeka ravno na Grobnik, zna se kod koga tamo ide. Ajmo novinari kako ste razvaljivali Karamarka što je odveo oca na hitnu da vidimo jel to vrijedi za Zoku, helikopter i vjerovatno privatnu posjetu važnoj osobi

ML
Mlad75
17:24 07.07.2015.

Pošteni ljudi radnici, prava obitelj sa 12 članova koja svojim rukama gradi svoj bolji život....Ako Predsjednica sa takvim bude raazgovarala i o takvim se brinula, a ne o mutikašama onda ima budućnosti za Hrvatsku....samo tako naprijed u bolju budućnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije