Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret žena obrtnica

Predsjednica Grabar-Kitarović prvi put posjetila Samobor

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
30.05.2015.
u 23:08

Predsjednica je naglasila važnost podizanja svijesti o posebnostima s kojima se susreću žene obrtnice u našoj regiji

Udruženje obrtnika Samobora organiziralo je novi, treći po redu susret žena obrtnica Samobora i Svete Nedelje koji je svojim dolaskom i pokroviteljstvom večeras u Samoborskoj kleti uveličala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

- Drago mi je što ovaj susret zrači veselom i pozitivnom atmosferom te vas pozivam da zajedno vratimo Hrvatskoj osmijeh na lice. Hrvatska neće izaći iz krize zato što nam tako kaže Vlada već zato što vi radite da naša države izađe iz krize, vi stvarate novu vrijednost, otvarate nova radna mjesta, svojim rukama stvarate ono što mnogi sebi pripisuju i prisvajaju i zato vam iskreno zahvaljujem - poručila je Grabar-Kitarović okupljenim obrtnicima, piše Radio Samobor.

Predsjednica je i naglasila važnost podizanja svijesti o posebnostima s kojima se susreću žene obrtnice u našoj regiji te potrebu za jačanjem njihovog poslovnog i osobnog samopouzdanja i motivacije te mreža i udruženja žena poduzetnica.

- Moram reći da sam danas spremnija nego ikada savladati prepreke i barijere i raditi na korist države i svih nas – istaknula je Grabar-Kitarović.

Događaju je prisustvovao i  predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec te gradonačelnici Samobora i Svete Nedelje, Krešo Beljak i Drago Prahin.

>>Grabar-Kitarović: Hrvatska više nego ikada treba dijalog i dogovor oko važnih pitanja

>>Predsjednica Grabar-Kitarović obratila se javnosti povodom 100 dana mandata

Komentara 13

JU
juroqueteamo2
01:23 31.05.2015.

Prva stvarna Predsjednica Hrvatske koja svojim djelima to i dokazuje. Ne zavisi o partiji nego osvojim idejama.

77
777CRO
02:10 31.05.2015.

Konačno Hrvatska osoba sa stilom koja ponosno prestavlja i bori se za hrvatsku!

MO
motociklist
07:45 31.05.2015.

.Dajte molim vas, ne zamarajte nas ovim nevaznim vijestima koja dokazuju koliko je mala i nevazan faktor........Ništa joj to nece pomoc...........Koljinda nema pojma da nema pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije