Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Predrag Sekulić kandidat MOST-a za župana sisačko-moslavačkog

Sisak
17.03.2017.
u 16:43

'Odlučio sam se na ulazak u politiku s ciljem da pokušamo nešto učiniti za malog čovjeka'

Siščanin Predrag Sekulić, sindikalac i radnik Rafinerije nafte Sisak bit će Mostov kandidat za župana sisačko-moslavačkog, objavljeno je u petak popodne na tiskovnoj konferenciji ispred sisačke Rafinerije. 

„Odlučio sam se na ulazak u politiku s ciljem da pokušamo nešto učiniti za malog čovjeka. U Mostu sam prepoznao da oni to isto rade, bore se za malog čovjeka i nacionalne interese i dosadašnju pomoć i suradnju nastojim produbiti ovom kandidaturom za župana kao nezavisni na listi Mosta. Moja nit vodilja u političkom djelovanju će biti jednostavna – vratimo dostojanstvo.

Dostojanstvo je danas uništeno gotovo svakome običnom malom čovjeku u Hrvatskoj, i radniku i seljaku pa i hrvatskom branitelju.“ –rekao je Sekulić koji je najavio kako će predizborni program biti predstavljen za desetak dana te kako neće napustiti sindikalno djelovanje u sindikatu Nova solidarnost i Stožeru za obranu sisačke Rafinerije. „Moje je srce u sindikatu i sindikalnoj borbi i mislim i nastaviti taj dio. U onome što smo do sada radili u Stožeru i sindikatu je bio  cijeli jedan tim poštenih i dobrih ljudi, nisam tu samo ja i sad, hoću li malo udaljeniji ili malo bliži biti, nećemo odustati od naše borbe“ – dodao je Sekulić.

Kandidati za njegove zamjenike su Kutinčanka, zaposlena u gradskoj upravi Kutine, i sindikalistica Nikolina Borić te časnika HV-a u mirovini i šahist Milan Brigljević iz Petrinje. Potporu su mu u Sisku dali i saborski zastupnici Mosta Natko Felbar, Miro Bulj i Tomislav Panenić. 

„Moj mandat je u velikoj mjeri obilježen događanjima u ovoj županiji. Od  borbe protiv politike koja je bila za zaustavljanje proizvodnje u rafineriji i politike koja nije vodila brigu o razvoju Petrokemije. U toj borbi pružili su nam ruku pomoći mnogi, prvenstveno Predrag Sekulić, a sve kako bi zaustavili procese koji su prijetili zatvaranjem Rafinerije. Ti procesi nisu još stali, i dalje tinjaju i naš je zajednički zadatak da pokušamo i dalje donijeti dobrobit radnicima i da proizvodnja koja ima budućnost se nastavi i u rafineriji i Petrokemiji.“ – rekao je Panenić.

>>Stožer prijeti blokadom pruge da spriječi odvoz nafte: 'Nećemo dopustiti prolaz'

>>'Spriječit ćemo prijevoz nafte iz Siska u Rijeku jer imamo sve kapacitete za obradu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije