Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Matić:

'Nikada nisam pomislio da sam idući Saucha. Spokojan sam kao beba'

Predrag Matić
Foto: Nova TV
1/2
14.02.2017.
u 20:59

"Ako netko smatra da će se rejting stranke poboljšati mojim izbacivanjem, dapače, samo neka probaju"

"Spokojan sam kao beba". Tim je riječima bivši ministar branitelja Predrag Matić komentirao izvide koje DORH provodi u Ministarstvu branitelja zbog nepravilnosti na putnim nalozima u njegovom mandatu.

Matić unatoč nepravilnostima niječno odgovara na pitanje je li ikad pomislio da je idući Tomislav Saucha.

- Nikada nisam to pomislio. Žao mi je zbog ove spin afere zbog se najviše sekiraju moji roditelji. To je klasični obrazac HDZ-a za skretanje pozornosti: To su tehničke nepravilnosti. Glavni revizor mi je rekao da se tu radi o tehničkim nepravilnostima prilikom popunjavanja putnih naloga i tu nema kaznene odgovornosti. Spokojan sam kao beba - rekao je Matić u razgovoru za Novu TV.

Komentirao je i svoje kritike na račun vodstva SDP-a, a na pitanje je li svjestan da ga zbog njegove retorike mogu izbaciti na stranke odgovara: "I to je neka opcija".

- Ja smatram da sam jedan od najpopularnijih članova stranke zbog toga što govorim istinu. Ako netko smatra da će se rejting stranke poboljšati mojim izbacivanjem, dapače, samo neka probaju - rekao je Matić.

Objasnio je i kako je izračunao da bi prebacivanje statusa vojnika HVO-a u status vojnika Hrvatske vojske koštalo milijardu kuna.

- Nas je 250 pripadnika HVO-a tužilo i uzelo, ja držim nepripadajuće, 245 milijuna kuna. Kada pomnožimo 6750 preostalih pripadnika HVO-a koji su na mirovini u RH,  koji bi nas tužili, onda dolazimo do iznosa od 1,2 milijarde kuna - rekao je Matić.

>> 'Neki čuvari u logoru prema meni su se ponašali bolje nego dio vrha SDP-a'

Komentara 7

Avatar kravata
kravata
21:41 14.02.2017.

Gospodine maticu u redu ali mozda ce netko od vasih desnih ruka bit saucha.

PI
pinkec
23:30 14.02.2017.

Oba, oba! Bojan i Fred, ceka vas Rwemetinec!

ER
EroK
03:25 15.02.2017.

Kaze Matic, spokojan sam kao beba tj. svaki sat se budi, piski i place!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije