Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG MATIĆ:

'Da je Kolinda Grabar-Kitarović predsjednica iz naroda i kraljica Balkana, preselila bi se u Grškovićevu'

dd
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
17.02.2017.
u 12:12

- Jasno je od prvog dana da se neće preseliti, vjerojatno su postojali naivci koji su vjerovali da hoće. Jer poznata je ona stara - Kada nešto ne želiš riješiti, osnuj Povjerenstvo – zaključio je Matić

SDP-ov Predrag Matić nije iznenađen viješću da se predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović ipak ne može preseliti s Pantovčaka jer nema drugog odgovarajućeg prostora za to.

- Kada je prije dvije godine gospođa s tisuću glasova prednosti pobijedila na predsjedničkim izborima, najmanje tih tisuću je glasalo za nju upravo zato što je rekla da će se preseliti s Pantovčaka. Ako uzmete vaše zapise u arhivama, vidjet ćete da sam ja prvi dan rekao da nema šanse da ona ode s Pantovčaka, a kad ste vidjeli tamo da je okrenula stol i okrečila jednu prostoriju, znate da je, što bi mi u narodu rekli, ne bi ni vilama više mogli otjerati s Pantovčaka. Dakle, žao mi je što će sad ostati izolirana gore, da je to predsjednica iz naroda i kraljica Balkana, preselila bi se u Grškovićevu, po mome je to sasvim dovoljno za ured jedne skromne žene, predsjednice jedne države koja je skromna i kojoj više odgovara da bude u Grškovićevoj nego na Pantovčaku – ironičan je Predrag Matić. Drži kako je i povjerenstvo koje je osnovano kako bi utvrdilo je li selidba moguća bilo samo opravdanje.

- Jasno je od prvog dana da se neće preseliti, vjerojatno su postojali naivci koji su vjerovali da hoće. Jer poznata je ona stara - Kada nešto ne želiš riješiti, osnuj Povjerenstvo – zaključio je Matić. 

>> Stručnjaci negativno o preseljenju u Visoku ulicu: Kolinda Grabar-Kitarović ostaje na Pantovčaku!

>> Ured predsjednika: Kolinda Grabar-Kitarović ne može u Visoku

Komentara 35

CI
cika123
12:24 17.02.2017.

Matiću, da živiš sto godina nikad nećeš postić ono što je postigla gospođa predsjednica. A cijeli život će te pratit ona izjava i ismijavanje ranjenih : Busovača zdravo i još ona legendarnija: nemojte mene, ja sam vaš.

Avatar tabasko
tabasko
12:20 17.02.2017.

papak sebe uspoređuje sa jednom damom.

BI
Binga01
12:14 17.02.2017.

Da si ti faca otišao bi dobrovoljno u Remetinec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije