Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kad neće Sabor...'

Predali zahtjev za ocjenu ustavnosti

twitter
Foto: Miley Cyrus/Twitter
12.11.2013.
u 12:20

Fotografija je popraćena porukom "Budući da neće neodgovorni Sabor (čast iznimkama), moramo mi..."

Zagreb Pride je na svom Twitter-profilu danas objavio fotografiju dokumenta koji je inicijativa građana "Zahtjev za Hrvatski sabor – referendumsko pitanje", predala Ustavnom sudu.

Inicijativa je Ustavnom sudu predala zahtjev za ocjenu ustavnosti referendumskog pitanja i poništavanje odluke o raspisivanju referenduma.

Fotografija je popraćena porukom "Budući da neće neodgovorni Sabor (čast iznimkama), moramo mi..."

>> Biskup Košić poziva da se zaokruži da

Komentara 9

CR
croat1899
12:41 12.11.2013.

nema se što ispitivati ustavnost. ovo je inicijativa za promjenu Ustava. Dakle PROMJENU!! Ne može budući Ustav biti neustavan sam sa sobom! ZA zdrav brak kao temelj zdrave obitelji, pa opet kao temelj zdravog društva.

Avatar Idler 3
Idler 3
12:35 12.11.2013.

Za početak Sabor vam se piše velkim početnim ak već ne pišete puni naziv pa samim tim bilo kakšni vaš zahtjev je smješno komentirat. PS: još uvijek mi nitko ni pojasnil koje to "pravo" se krši ovim referendumom. Naime brak ni neko pravo neg slobodna volje, odluka punoljetnih muškarca i žene !?

AN
aniva
15:43 12.11.2013.

Samo me zanima tko će ocijeniti ustavnost tolikih građanskih udruga koje se financiraju na teret poreznih obveznika, a velika većina njih radi protiv interesa Hrvatske države i hrvatskog naroda (npr Documenta i sl). Koliko bi se novca u proračunu mogloo uštedjeti da se ne financiraju koje kakve udruge. Ako netko hoće djelovati u nekoj udruzi neka to plati i skupi istomišljenike platite svoj dernek sami. A ovako se iz Proračuna milijuni koriste za neke koji te iste novce troše blateći narod koji ga plača. Kad će tome doći kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije