Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Postoji li 'čudo u Metkoviću': Je li Božo Petrov izbavio grad iz dugova ili osiromašio građane?

Naslovnica
Foto: VL
1/2
18.11.2014.
u 00:01

Za bivšeg gradonačelnika i čelnika lokalnog HSS-a Stipu Gabrića Jamba dvojbe nema – metkovsko čudo izmišljotina je medija

Postoji li “čudo u Metkoviću”, odnosno je li Božo Petrov zaista izbavio Grad iz ralja dugova i postavio poslovanje na zdrave osnove ili je štednjom i rezanjem osiromašio građane, a nije pokrenuo ništa? Za bivšeg gradonačelnika i čelnika lokalnog HSS-a Stipu Gabrića Jamba dvojbe nema – metkovsko čudo izmišljotina je medija.

– Božo Petrov, osim što je spajao odjele i ljudima davao otkaze, nije napravio ništa. Zapravo jest, na svakog otpuštenog doveo je svoju dvojicu, većinom bez natječaja – tvrdi Jambo.

Nikola Oršulić, predsjednik HDZ-a Metković prije svega ističe kako pobjedu na izborima Petrov treba zahvaliti dugogodišnjoj vladavini i zasićenju ljudi nakon 16 godina Jamba koji se nije znao nositi s krizom.

Pozitivni pomaci

– Pozitivnih pomaka ima, odgovornije se ponašaju, ali sve više dolazi do izražaja nepotizam i uhljebljivanje vlastitih članova, uz totalno nerazumijevanje gospodarskih odnosa. Optužuju sve i svakog za kriminal, stvara se negativna atmosfera. Prihodovna strana proračuna živi na naplati parkiranja i kaznama – kaže Oršulić.

Što o Boži Petrovu kažu njegovi pristaše i protivnici, a što građani Metkovića pročitajte u izdanju Večernjeg lista od utorka

>> Božo Petrov: Neka me prisluškuju, ja s tim nemam nikakvih problema

>> 'Konzervativni ORaH' – Božo Petrov okuplja ekipu za parlamentarne izbore

Foto: VLm

Komentara 21

VR
vrt
22:26 17.11.2014.

hehehe! Nije vam dugo trebalo. Da Božu Petrova, ovako preko naslovnice portala krenete ocrnjivati! Pa naravno! Najavio je borbu i na državnoj razini. A drugovima iz hdz-a i sdp-a nikako ne pašu uspješne i pozitivne priče! I zato ćemo pitatiati Jambu što misli o osobi koja ga je maknula s pozicije na kojoj je bio 16 (!?!) godina. Sjajno! Treba u korijenu sasjeći svaku mogućnost da sposobni, a ne podobni dođu blizu vlasti.

MA
marex10
22:19 17.11.2014.

Pa logicno je da ce covjek sa kljucnih mjesta maknuti politicke protivnike i postaviti one kojima vjeruje i za koje zna da ga nece sabotirati. Zovite vi to nepotizam, ali ne bi li bilo kranje neodgovorno da je ostavio one koji su grad doveli do ruba?

TH
than
22:07 17.11.2014.

Cim ste napisali Jambo, odmah znam o kome se radi, mada ne zivim tamo... I sve ovo ostalo. Mozda se prihodovna strana i navlaci preko kazni, ali netko treba sve dugove vratiti. Bolje preko kazni, nego preko komunalne naknade. Ili bi ovaj Orsulic zelio da se udari po svima, pa i onoj sirotinji... Ili neka predlozi neko drugo rjesenje. Lako je pametovati sa strane. To smo vidjeli od kukulele koalicije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije