Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice nevremena

Elementarna nepogoda u Brodskoj i Požeškoj županiji

'18.08.2012., Cakovec- Velike suse se nastavljaju i povecavaju stetu na poljoprivrednim usjevima, ilustracija. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
1/3
01.07.2016.
u 13:49

Brodsko-posavski župan proglasio stanje elementarne nepogode

Zbog velike štete na usjevima prouzročene nedavnim nevremenom i tučom od 27. lipnja, Brodsko-posavski župan Danijel Marušić proglasio je stanje elementarne nepogode na poljoprivrednim kulturama na području općina Cernik, Dragalić, Staro Petrovo Selo, Rešetari i Sibinj.

Na navedenom su području nanesene velike materijalne štete na poljoprivrednim kulturama i nerazvrstanim cestama. Elementarna nepogoda proglašena je i u gradovima Pakracu, Lipiku i Pleternici u Požeško-slavonskoj županiji. Pomoć u saniranju štete očekuje se od resornih ministarstava, ali i fondova Europske unije.

>> Apokaliptični prizori kakvi nisu viđeni od rata: Polomljene grane, razbijene cigle, kuće bez struje...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije