Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hospitalizirana

Poskok ugrizao ženu dok je bila u vrtu

poskok
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
09.10.2015.
u 12:14

- Poskok je bio ispod kamena i ugrizao ju je za ruku. Pacijentica je primila serum i sada se oporavlja - rekao nam je dr.Miro Morović sa zaraznog odjela zadarske bolnice.

U zadarskoj Općoj bolnici prije nekoliko dana hospitalizirana je na zadarskom području druga ovogodišnja žrtva ugriza otrovnice - poskoka.

Zmija je u Jovićima kod Zadra ugrizla za ruku ženu u šezdesetim godinama dok je bila u vrtu.

- Poskok je bio ispod kamena i ugrizao ju je za ruku. Pacijentica je primila serum i sada se oporavlja - rekao nam je dr.Miro Morović sa zaraznog odjela zadarske bolnice.

U travnju ove godine poskok je ugrizao kod Posedarja ženu  koja je u to vrijeme brala šparoge. 

>> Nakon ilegalnog prelaska granice ugrizao ih poskok 

>> Dječaka (6) ugrizao poskok, hitno ga prevezli u Split

Ključne riječi

Komentara 8

JE
jellyfish
12:35 09.10.2015.

Na fotografiji je planinski zutokrug, najugrozenija vrsta zmija Europe, a ne poskok. Mogli ste staviti sliku poskoka, ako je clanak o poskoku. Mislim da i dijete zna da poskok ima roscic na vrhu njuske.

KR
krka
18:20 09.10.2015.

To je isto kao da je ugrizla Vesnika PušiČ !!!

EU
eurobanana
12:55 09.10.2015.

uskok...poskok.... nadskok...doskok..sve su to najotrovnjije otrovnice u HR... a kao i kalemeta ..dolazi samo kod Zadra taj najaci otrov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije