Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednica izrazila sućut

Poruka Grabar-Kitarović kraljici: Terorizam nas ne smije pokolebati u izgradnji boljeg svijeta

kolinda grabar kitarović
Foto: Pixsell
23.03.2017.
u 14:28

Grabar-Kitarović dodaje da Republika Hrvatska i ona osobno najoštrije osuđuju sumanuti teroristički zločin u Londonu i izražavaju sućut i solidarnost obiteljima stradalih i cijelom britanskom narodu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u četvrtak poruku sućuti britanskoj kraljici Elizabeti II. u povodu napada u Londonu i istaknula da nas terorizam ne smije pokolebati u izgradnji boljeg svijeta, priopćio je predsjedničin ured.

"Duboko me je potresla vijest o terorističkom napadu u samom središtu Londona i stradanje nevinih ljudi. Molim Vas primite, u ime državljana Republike Hrvatske i u moje osobno ime, izraze najdublje sućuti", stoji u poruci hrvatske predsjednice kraljici Elizabeti.

Grabar-Kitarović dodaje da Republika Hrvatska i ona osobno najoštrije osuđuju sumanuti teroristički zločin u Londonu i izražavaju sućut i solidarnost obiteljima stradalih i cijelom britanskom narodu. 

"Ovaj čin ne smije nas pokolebati u izgradnji boljeg svijeta, utemeljenog na čvrstim demokratskim vrijednostima, kao niti uzdrmati našu predanost jačanju uvažavanja svih različitosti, ali nas mora i učvrstiti‎ u snažnijoj suradnji u borbi protiv onih koji takav svijet ne prihvaćaju“, stoji u poruci hrvatske predsjednice.

U terorističkom napada u Londonu u srijedu poginulo je četvero, a ranjeno je četrdesetak ljudi.

>>Terorizam u Londonu. Raste broj mrtvih i ozlijeđenih

Komentara 6

AN
anticenzura
14:54 23.03.2017.

Izrazila sucut kraljici? Je li ona kraljica, pa se obraca kraljici? Citav svijet se obratio britanskoj Premijerki, a ona direkt kraljici? Pa ta HDZ-evka nema blage veze o protokolu, samo nam sramoti zemlju po svijetu.

DU
Deleted user
14:51 23.03.2017.

Ma hajde, ne melji. Hrvatska ne reprezentira nikakav interes u svijetu, pa cak ni za teroriste. Cak i njen vlasititi narod bjezi iz nje, a ilegalni imigranti i teroristi je zaobilaze. Ako jos nismo imali teroristickog napada, to sigurno nije zahvaljujuci tebi i tvom ministru unutrasnjih poslova.

Avatar JMslbrod
JMslbrod
17:03 23.03.2017.

Mislim da se predsjednica previse petlja,izrazi sucut i to je to,mi sa tim nemamo nista i ne tice nas se ,neka malo prije razmislk o svojim izjavama ,jer i Hrvatska zivi od turizma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije