Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži račune i ulovi kune

Porezna pokreće nove nagradne igre. Od sada i za strance

Foto: Screenshot
1/2
31.07.2015.
u 15:53

Uz nagradnu igru „Traži račune i osvoji kune“ koja je namijenjena građanima RH, s 1. kolovozom 2015. godine počinju i dvije nagradne igre za strane državljane

Porezna uprava pokrenula je novu nagradnu igru 'Traži račune i ulovi kune!' koja će ukupno imati 4 kola, a trajat će od 1. kolovoza 2015. do 08. travnja 2016. godine. 

 Za sudjelovanje je potrebno skupiti 20 računa i poslati ih na adresu Hrvatska Lutrija, p.p.  493, 10001 Zagreb, uz naznaku „Za nagradnu igru Traži račune i ulovi kune!“ Svako kolo dijelit će se nagrade na potrošačkoj kartici HPB-a u vrijednosti 7.500, 10.000, 15.000, 25.000 kuna ili  ljetovanje u 2016. godini. 

Porezna se pohvalila i kako njihovi inspektori od sada uz pomoć mobilne aplikacije mogu sjesti na terasu nekog kafića ili restorana te putem mobitela uživo pratiti koliko se pića ili hrane izdaje i koliko se zaista registrira u kompleksnom sustavu fiskalizacije. 

Uz nagradnu igru „Traži račune i osvoji kune“ koja je namijenjena građanima RH, s 1. kolovozom 2015. godine počinju i dvije nagradne igre za strane državljane. 

Obzirom da Češka Republika uskoro namjerava uvesti fiskalizaciju po hrvatskom modelu i da im Ministarstvo financija RH svojim iskustvima pomaže u tom procesu, pokreće se i nagradna  igra za češke državljane pod nazivom „A gdje je račun!?“. Namjera je da se češki građani koji se  nalaze na odmoru u Hrvatskoj informiraju o fiskalizaciji i osvijeste o važnosti traženja i uzimanja računa

Nagradna igra imat će samo jedno kolo, koje će trajati od 1. kolovoza do 7. listopada 2015. godine, a sudionici će imati priliku osvojiti ljetovanje 2016. godine u vrijednosti 15 tisuća kuna.

Kuverte se šalju na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 30, 10001 Zagreb, uz naznaku „Za nagradnu igru A, gdje je račun?“. Molim račun! 

Da bi i ostali stranci mogli pridonijeti suzbijanju sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne  konkurencije u Republici Hrvatskoj te osvojiti ljetovanje da nam se mogu vratiti, Porezna uprava i za njih pokreće nagradnu igru pod nazivom „Molim račun!“. Nagradna igra „Molim račun!“ također će imati jedno kolo u trajanju od 1. kolovoza do 9. listopada 2015. godine. Nagrada će biti ljetovanje 2016. godine u vrijednosti 15 tisuća kuna. 

Kuverte sa računima šalju se na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 748, 10001 Zagreb, uz naznaku „Za nagradnu igru Molim račun!“. 

>> Lalovac stvorio sektor moćniji od Porezne uprave - evo kako djeluje

Komentara 2

NI
ninja72
18:51 31.07.2015.

Stvarno ste nisko pali, i u ovome mandatu napravili lakrdiju od ljepe nase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije