Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretukli nizozemca

Porečki IDS: Obitelji Bilali više nije mjesto u gradu

Bijeli san,Poreč
Foto: Wikipedia Commons
23.07.2014.
u 16:20

Porečki IDS dodaje da je uvjeren kako je gradonačelnik Štifanić u pravu kada tvrdi da ovakvim ''ugostiteljima" u našem gradu zasigurno nije mjesto

Gradska podružnica IDS-a Poreč oglasila se u vezi s izgredom pred slastičarnicom-pizzerijom obitelji Bilali. IDS-ovci su izrazili žaljenje zbog nemilog događaja u kojem je, kažu, nizozemski turist brutalno pretučen i najoštrije osuđuju svaki oblik nasilja, uključujući i fizičke obračune koji nikako nemaju mjesto u civiliziranom društvu. 

– Smatramo da je ovaj divljački čin jednog pojedinca nanio golemu štetu našem turističkom imidžu te da je riječ o pojedinačnom incidentu koji se ne smije ponoviti. Gradska podružnica IDS-a Poreč podržava nastojanja gradonačelnika Poreča Edija Štifanića da se maksimalnom kaznom i u što kraćem roku sankcioniraju počinitelji. Pozdravljamo odluku ministra turizma Darka Lorencina da se pokriju svi troškovi obitelji turista kako bi se djelomično ublažile posljedice ovog nesretnog i neciviliziranog događaja.

Porečki IDS dodaje da je uvjeren kako je gradonačelnik Štifanić u pravu kada tvrdi da ovakvim ''ugostiteljima" u našem gradu zasigurno nije mjesto.

– Grad Poreč jedna je tolerantna, multikulturalna i otvorena sredina, gdje je dosegnut vrlo visok stupanj građanske svijesti. Smatramo da svi građani Poreča uvelike mogu pridonijeti svojoj zajednici, i to poštujući propise, potičući i promičući zaštitu potencijala našega grada, socijalnu pravednost, toleranciju i razumijevanje, istinski napredak i mir – poručila je predsjednica gradskog ogranka IDS-a Sanja Oplanić.

>>Pijani turisti usred noći urlali ispred kuće Zadranina pa ga pretukli

Komentara 164

DU
Deleted user
16:49 23.07.2014.

Kod njih je sve na pelemenskom (zajedničkom) temelju. Unutar obitelji se određuje tko ide u zatvor (često nevini član jer onaj što je krivac mora odraditi neke druge poslove), tko vodi poslove, tko zahebaje, ali jedno je sigurno, ni u ovom slučaju nećete čuti da jedan član plemena kritizira boksera već ga svi brane. To je osinje gnijezdo, pipneš jednog imaš posla s čitavim rojem osa. Zna to i Nizozemac kojeg je jedan počeo udarati a onda ga je osinjak nastavio cipelariti. Nešto će vrijeme učiniti svoje (zaborav), nešto lova ovih muljatora, nešto nekakva kaznica, i opet će nastaviti sa prodajom sladoleda i pizza koje ni našto ne liče.

ZV
zeljko.visnic
16:38 23.07.2014.

lako se njih riješiti,izbjegavati ulazak u njihov lokal i sami će ga zatvoriti.

Avatar fircik
fircik
16:42 23.07.2014.

Preselice se u Rovinj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije