Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Maletić o vladi

'Populistički potezi u zadnji čas 
ne mogu 
im pomoći'

Ivana Maletić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
28.01.2015.
u 13:00

Milanović ulazi u sukob s bankama čime bespotrebno izlaže dužnike golemom riziku

Jesu li Milanovićevi potezi odraz izborne godine?

Toliku su štetu svojim nečinjenjem, neznanjem i nereagiranjem prouzročili da im populistički potezi „u zadnji čas" ne mogu pomoći. Milanović jako podcjenjuje naš narod.

Brzo je nađeno rješenje za korisnike kredita u CHF...

To nije rješenje, s njim nitko nije zadovoljan, ni dužnici, ni banke. To je prebacivanje problema u budućnost, koje je Milanović poduzeo po naputku svojih, kako pišu mediji, stranih konzultanata. Oni su mu očito savjetovali da bi se trebao vratiti socijaldemokraciji, a on to radi na način da ulazi u sukob s bankama, čime bespotrebno izlaže dužnike golemom riziku. Umjesto da osigura posao, nezaposlenima koji si ne mogu ni priuštiti mobitel, nudi oprost dugova za troškove telefoniranja. Problemi tisuća žrtava ilegalnih štedno-kreditnih zadruga uopće ga ne zanimaju.

Najavljuje se i IPO HEP-a, zašto tek sada?

Nije se moglo dogoditi prije kad su prespavali tri godine, a to je posao na kojem treba puno raditi. Teško da su se sad pripremili za to, ali izborna je godina pa užurbano traže što bi mogli napraviti a da izazove pažnju javnosti.

>>Ivana Maletić na chatu Barometra: HDZ ne treba podržati Vladine mjere za švicarce

>>'Ostvaruju se najcrnje prognoze, no naša Vlada ne reagira i ne razumije što se događa'

Komentara 16

MA
marin75
16:29 28.01.2015.

Ali zašto HDZ-ova vlada prije ove ništa nije promijenila na bolje? Imala je priliku. Tko sada može vjerovati da su s istim tim ljudima kadri nešto promijeniti? Sve su to priče za malu djecu. Ali hrvatsko biračko tijelo (barem veliki dio njega) nema zrelost niti malog djetet...

MX
MXLCLGTG
13:27 28.01.2015.

Vrijeme neumoljivo tece pa tako i njima tik-tak-tik-tak a cinimi se kako stvari stoje gos.Kolinda ce to vrijeme ubrzati da im sto prije istece.

Avatar mlijeko
mlijeko
16:34 28.01.2015.

O Ivana Ivana...bolje da se brineš o hrvatskim interesima u Evropskom parlamentu,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije