Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGRAMSKO VIJEĆE

Popovac ostaje v.d. ravnatelja HRT-a još šest mjeseci

popovac
PIXSELL
27.05.2010.
u 17:06

Sa šest glasova za Programsko vijeće HRT-a nakon višesatne zatvorene sjednice donijelo je odluku kojom se Popovcu produžuje mandat.

Josip Popovac, v.d. glavnoga ravnatelja HRT-a, ostaje na toj dužnosti i nakon 8. lipnja, odnosno produljen mu je mandat za još šest mjeseci.

Odlučilo je to, sa šest glasova za, Programsko vijeće HRT-a nakon višesatne zatvorene sjednice kojoj je pak prethodila vrlo burna rasprava o kandidatima za novog v. d. ravnatelja i zakonskoj proceduri u slučaju da opet nikoga ne izaberu.

Od sedam predloženih kandidata vijećnici su na kraju prihvatili samo dva, Popovca i Duška Radića, a vijećnik Bahtijari u međuvremenu je povukao svoj prijedlog za kandidaturu Marije Nemčić. Također, raspisat će se i četvrti natječaj za glavnog ravnatelja HRT-a na rok od mjesec dana.

Komentara 4

TO
Toni12345
17:48 27.05.2010.

Juhu, jos 6 mjeseci cemo gledati tragedije poput \"Zvijezde pjevaju\" i \"Ples s zvijezdama\"! Pa HRT-ovci, vi imate najveci budzet u regiji, a niste u stanju napraviti kvalitetan program. Dokad cemo jos gledati uzasne dokumentarce i serije poput \"Tita\" i \"Doline sunca\".

PA
pavelUSA
20:29 27.05.2010.

Na HTV-ovoj stranici pise da se Sovagovicka ne odaziva na sjednice i da je jedan vijecnik predlozio da ju se privede. Pa kaj opce ta korpa radi u vijecu? Jesu li vijecnici placeni i koliko? Tko bira vijecnike? Taj HTV je tragedija! I po programu i po ubiranju pretplate i po ponasanju. Nek objave koliki su honorari i place djelatnika.

KU
kumajela
21:57 27.05.2010.

Obrisali su komentar jer sam napisala da je Galić kao nagradu za dobro odrađenu Mesićevu kampanju dobio francusku sinekuru. Ako direktor javne televizije protežira jednoga kandidata, onda je ta kampanja, oprostite, prljava. Primjer: Noć uoči predizborne šutnje Šprajc u Dnevnikuu objavljuje rezultate Pulsove ankete prema kojima na birališta izlazi 70% birača, a Mesić pobjeđuje u prvom krugu. Izašlo je oko 50% birača. Onaj tko je to smislio utjecao je na birače ne bi li ih obeshrabrio tako da ne izađu. I uspio je. U drugi se krug \"ugurala\" Kosorica. Mikšić je izvisio. Osigurana je pobjeda Mesiću. Tolike perfidije na hrvatskoj dalekoslijepnici izravno i pogubno utječu na političko stanje u zemlji i kroje našu sudbinu. Kad ste zadnji put čuli da netko zastupa eurofilima suprotstavljeno mišljenje. pa naravno da su ubili poljskog predsjednika ( ne Šprajc i Galić, već organizacija kojoj služe).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije