Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.03.2015. u 12:00

Milan Bandić je sve objasnio jednostavnom logikom – bit će i šesti mandat, jednostavno zato što je dobio već pet dosad!

Hrvatska televizija sinoć je, u dnevničkoj konkurenciji s Novom TV i RTL-om, definitivno ostala kratkih rukava, jer se nije izravno uključila u političko­-kulinarski šou, koji je kuhajući grah u jednom markuševečkom restoranu, skuhao gradonačelnik Milan Bandić i najavio osnivanje stranke, izlazak na nove izbore za gradonačelnika, ali i na parlamentarne izbore. Milan F. (Feniks) Bandić žario je i palio na Novoj i RTL-­u, ali nijedna od njih nije uspjela dobiti priznanje hoće li i kad, zapravo, dati ostavku.

Ali se, zato, moglo uživati, u već pomalo zaboravljenim, gradonačelnikovim tipičnim dosjetkama i "štiklecima". Tako je na RTL­-u održao kratki "vjeronauk" da se "Bog moli po redu", odgovarajući hoće li dati ostavku i izaći na parlamentarne izbore. Rekao je i kako radi i kao John Deere i da ne bi "šlogao" kako će završiti sudski proces protiv njega, ali da novinari ne bi za njim u Markuševac dolazili jučer kad bi mislili da je gubitnik. Na inzistiranje upornog Andrije Jarka s Nove TV, kako je toliko samouvjeren, da će dobiti i šesti gradonačelnički mandat, Milan Bandić je sve objasnio jednostavnom logikom – bit će i šesti, jednostavno zato što je dobio već pet dosad! Premda HTV­-u nije bilo stalo zabilježiti izravno Bandićev povratak na političku scenu, u "Hrvatskoj uživo" ružno su rekli kako "Bandiću na kraj može stati samo pravosudni sustav". Imali su, doduše, dobar komentar Žarka Puhovskog kako je Josipović izgubio izbore zbog percepcije da je SDP uhitio Bandića, što je ova izjava o "stajanju na kraj" nepotrebno zasjenila.

PLUS

Dobro je RTL angažirao Radimira Čačića da komentira pojeftinjenje plina jer je rekao da su u međuvremenu zarađeni ekstraprofiti i da pojeftinjenje mora biti retroaktivno.

MINUS

Premda se većina tv­ reportera dobro izvještila u izravnim javljanjima s "lica mjesta", HTV­-ova Kristina Bojić ostala je bez teksta u Sarajevu i tužno dozivala: halo, halo...

>> Bandić o Švaljek: Ona je igrom slučaja na funkciji

Komentara 3

DU
Deleted user
13:59 04.03.2015.

Izbore samo priželjkuje jer "prvo treba skočiti a onda reći hop". A taj hop bi moglo reći pravosuđe.

SU
suprok
13:18 04.03.2015.

sto je nema komentara za naseg omiljenog gradonacelnika koji jadan ima samo stan od 140 kvadrata i tko zna sto jos nema ili ima?

Avatar petrolio
petrolio
13:40 04.03.2015.

bandić će opet dobiti izbore jer građani nikad neće glasati za nekoga iz SDP/HNS koalicije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije