Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Šolte

Pronađeno tijelo jednog ronioca, za drugim se još traga

pomorska policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.08.2015.
u 14:00

Ervin Kuzmanić (56), javni bilježnik iz Supetra, s još jednim roniocem čiji identitet policija još uvijek ne zna, ali vjeruju da je riječ o njemačkom državljaninu, na ronjenje je otišao u srijedu oko 18 sati

Pronađeno je tijelo njemačkog državljanina, prijatelja Ervina Kuzmanića koji je s njim otišao na ronjenje. Policija je ranije na južnoj strani otoka Šolte pronašla gumeni čamac s kojim su u srijedu oko 18 sati otišli roniti Ervin Kuzmanić (56) iz Supetra zajedno s još jednim muškarcem, čiji identitet policija još uvijek ne zna, ali vjeruju da je riječ o njemačkom državljaninu.

Riječ je o vrlo iskusnim roniocima, Nijemac je čak bio i instruktor ronjenja.

Kako se njih dvojica do ponoći nisu vratila, Kuzmanićeva obitelj obavijestila je o tome policiju koja je s akcijom potrage započela odmah.

– Nismo čekali da se razdani, krenuli smo čim smo dobili dojavu. Potraga je intenzivna. Na terenu su djelatnici policije, ronioci i Lučka kapetanija – rekla je Ana Čepić iz ureda glasnogovornice PU Splitsko-dalmatinske.

Mrtvo tijelo muške osobe pronašla je policija s južne strane otoka  Šolte, oko 13 sati i 30 minuta. Slijedi očevid.

Još nije potvrđeno o  kojem se roniocu radi, ali nema sumnje kako riječ je o jednom od dvojice muškaraca za kojim se tragalo. Potraga se nastavlja.

>> Nestali Talijani digli na noge policiju i otočane, a nakon što su pronađeni, ponovno su nestali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije