Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probili se brodom

Policija po olujnoj buri spasila 97-godišnjaka s Oliba

bura
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
06.03.2015.
u 15:38

Policija je dobila dojavu oko 10.30 sati da 97-godišnjak krvari, a s obzirom da po njega nitko zbog oluje nije mogao doći krenula je policijska akcija spašavanja

Pomorska policija iz Zadra po olujnom nevremenu jutros se uspjela probiti svojim brodom do otoka Oliba po 97-godišnjeg muškarca kako bi ga spasili nakon što mu je pozlilo. Policija je dobila dojavu oko 10.30 sati da 97-godišnjak krvari, a s obzirom da po njega nitko zbog oluje nije mogao doći krenula je policijska akcija spašavanja.

U 13 sati policija je prvo morala stati na Silbi po liječnicu, pa potom na Olib. U 15 sati 97-godišnjak je dovezen u Zadar i hospitaliziran je u zadarskoj bolnici.

>> Čupala stabla, nasukala brodove. Pogledajte štetu nakon orkanske bure

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
18:24 06.03.2015.

Krasno je cuti za nesebicne Ljude koji rizikom svoga zivota spasavaju nepoznate.Jucer sa gliserom po sest metarskim valovima vlasnik glisera,njegov prijatelj,lijecnica i jos jedan clan ekipe spasavali su tudji uz veliki rizik za svoje zivote.Danas opet herojstvo policije u Zadru.Kako je lijepo poslije silne crne kronike cuti za bozje Ljude.

NV
novo vriijeme
07:30 07.03.2015.

Bravo hrabri policajci. Većina u MUP u su dobro dečki i cure, ali eto u Hrvatskoj u svakom žitu ima kukolja pa i policijskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije