Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puljanka Stana

Policija i vlasnik omotnice sa 17.000 kuna zahvalni savjesnoj nalaznici

Nalaznica omotnice s novcem Stana Hajling
Foto: Regional express
25.06.2014.
u 10:16

Kako saznajemo, riječ je o gluhonijemoj Stani Hajling, ženi koja je i otprije poznata po svojoj plemenitosti i dobročinstvu.

U utorak, 17. lipnja u prostorije Policijske postaje Pula došla je 64-godišnja Puljanka, koja je u trgovačkom centru u Santoriovoj ulici u Puli pronašla omotnicu sa 17 tisuća kuna. Policija je vrlo brzo pronašla vlasnika  i vratila mu omotnicu s novcem.

Kako saznajemo, riječ  je o gluhonijemoj Stani Hajling, ženi koja je i otprije  poznata  po  svojoj plemenitosti i dobročinstvu. Stana sa suprugom živi teško, umirovljenički, od minimalne mirovine. I prije godinu dana ispred svoga strana pronašla je susjedovu lisnicu koju je odmah vratila.

PU istarska zahvaljuje savjesnoj nalaznici, baš kao i vlasnik novca.

>> Gluhonijema umirovljenica Stana pronašla i vratila 17.000 kuna

>> Misteriozni bogataš ostavlja novac skriven po gradu, evo zašto!

Komentara 4

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
10:45 25.06.2014.

Sirotinja je jedina postena u ovoj drzavi.Zato i jeste sirotinja.

RI
rina
10:54 25.06.2014.

10% od 17 tisuca bi bilo posteno dat postenoj Stani Hajling <3

UN
unbekant
16:59 25.06.2014.

Ima jos posteni i savjesni Hrvata(ica),svaka cast ovoj gospodji,neka je dugo ziva,i neka je bog nagradi,a hoce sigurno,jer se dobro, dobrim vraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije