Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na izbore

Pokrovac na Facebooku: Josipoviću, pazi se!

Tomislav Pokrovac
Ivica Galović/PIXSEL
01.11.2013.
u 20:45

Istina, do redovitih predsjedničih izbora više je od godinu dana, ali živopisni lider traktorskih blokada nema što čekati

Iako je do redovitih izbora za predsjednika Republike više od godinu dana, već se sad zna da će jedan od kandidata biti i Tomislav Pokrovac, vođa više poljoprivrednih prosvjeda.

– Hrvatskoj treba pravi predsjednik koji neće biti fikus bez ikakvih ovlasti, nego predsjednik koji će, bez obzira na to tko je na vlasti, imati snage ukazivati na nelogičnosti, loše odluke i prozivati odgovorne. To može samo predsjednik koji je neovisan i iza kojega ne stoji nijedna politička stranka – objašnjava Pokrovac motiv za svoju kandidaturu.

Dodaje kako su tijekom prosvjeda seljaka više puta posjećivali hrvatske predsjednike, dobili su obećanja, a nikad ništa nisu uspjeli ostvariti. Pokrovac ne skriva da je nekad bio član HSS-a te da sada simpatizira HDSSB, ali to, tvrdi, ne znači ništa jer kao simpatizer nema obveze ni prema kome, niti bi mu zbog toga ruke bile vezane. Kao svoje potencijalne glasače ne vidi samo poljoprivrednike nego građane cijele Hrvatske koji žele bolji život.

– Svi prošli izbori u Hrvatskoj, o kakvima god bila riječ, bili su pogrešni. Kažem to jer je iz godine u godinu stanje u Hrvatskoj sve lošije, sve se teže živi i sve više ljudi kopa po kontejnerima. Najveći su krivci za to stanje naši političari – rekao je Pokrovac. Kaže da ga posebna smeta to što su država i građani opljačkani, a po tom se pitanju ne čini ništa.

– Nevjerojatno mi je da nitko od odgovornih nije ništa znao ni vidio. Ja bi ih natjerao da vrate sav novac koji su tijekom obnašanja dužnosti dobili za plaće jer su očito nesposobni – zaključio je Pokrovac kojega je u lipnju ove godine policija privela jer je vozio pod utjecajem alkohola i verbalno se sukobio s policajcima.     

Komentara 60

KI
Korisničko ime
20:57 01.11.2013.

Za ovakove "vijesti" bi trebalo napraviti posebnu rubriku "Zabavni kutak" :)

MA
matador007
07:20 02.11.2013.

Hahahahahahahaha!!

Avatar Ante.78
Ante.78
07:44 02.11.2013.

Novi predsjednik bi sebi kupio blindirani traktor, pogon 4x4 ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije