Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stubička Slatina

Pokazna vježba u uvjetima radioaktivne kontaminacije i kemijski opasnih tvari

pokazna vježba
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/13
14.04.2015.
u 19:14

U vježbi je sudjelovala Antiteroristička jedinica Specijalne policije RH, 7th Civil Support Team vojske SAD-a, postrojba Civilne zaštite DUZS-a, DVD Stubička Slatina i tvrtka DOK-ING

Komentara 14

HO
homofob
20:08 14.04.2015.

Kakove su to gluposti visiti s auta u voznji i jos drzati pusku. Past ce k'o Premijer s Patrije i kosti polomiti. Kako vi su blentavci oruzje bi im moglo biti puno pa ce koga nastrijeliti i unesreciti! Stvarno gusaci!

DA
damirtankovic
20:48 14.04.2015.

Tražim po slikicama Pavla Kalinića, al ga nisam našel i sad sam jako žalostan, hahaha!

UM
Umjereni
23:47 14.04.2015.

Dobro kakvo je to policijsko vozilo bez rvackog grba????? Pa to nikako ne može. Dajte to barem fotoshopom popravite, pa dobit će naše dežurne rvatine slom živaca. Da se naš lipi rvacki grb ne nalazi na vozilu naše policije, ajme gospe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije