Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarni vikend

Na Bajakovu kolona 5 kilometara

gužve
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/12
01.08.2014.
u 20:51

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlazak se čeka oko 1 sat, a promet je pojačan i na autocestama

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima a na nekima dolazi i do čekanja, izvijestio je nešto prije 21 sat  HAK.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlazak se čeka oko 1 sat, a na GP Jasenovac oko 40 minuta. Na graničnim prijelazima Metković, Pasjak i Rupa čeka se na ulazak u zemlju i to oko 20 minuta.

Promet je pojačan u oba smjera na Bajakovu, Maclju, Kleku, Karasovićima i Slavonskome Brodu. Kolona osobnih vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac, ispred graničnog prijelaza Bajakovo na izlazu iz zemlje, duga je 5km, a na ulasku u Hrvatsku na istom graničnom prijelazu čeka se oko 20 minuta

HAK je izvijestio i da je pojačan je promet na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera te A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Kod naplatnih postaja Lučko na izlasku sa autoceste A1 prema Zagrebu, kao i na ulasku u smjeru mora, nema dužih čekanja.

>> Gužve na granici, na Lučkom nema dužih čekanja 

>> Prvi pravi ljetni vikend započeo gužvama i nesrećama

Komentara 7

IZ
izbavitelj
22:25 01.08.2014.

gužva na Bajakovu nema baš nikakve veze s našim turizmom

DU
Deleted user
22:35 01.08.2014.

Kakve veze ima Bajakovo s udarnim vikendom hrvatskog turizma? Tamo treba napraviti zid kao između Meksika i Teksasa!

Avatar franioprvi
franioprvi
22:32 01.08.2014.

Bajakovo. Na izlazu ? To je kljuc naseg turizma. Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije