Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVE

Pojačan promet na cestama - na A1 kolona bila duga 30 kilometara

kolone
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
27.08.2016.
u 15:41

Na A1 pred naplatom Lučko, na izlasku s autoceste kolona je duga oko 4,5 km

Vozači se na mnogim hrvatskim cestama danas suočavaju s kolonama i pojačanim prometom.

Na autocesti A1 zbog nesreće je došlo do kolone na dijelu od Karlovca do Jastrebarskog koja je u jednom trenutku bila duga čak 30 kilometara. Autobus se jutros, naime, zabio u zaštitnu ogradu, pri čemu je teže ozlijeđen jedan mađarski turist.

Kako javlja HAK, kod čvora Rupa, na spoju sa Jadranskom magistralom (D8) prema Pasjaku kolona vozila duga je oko 500 m, a na graničnom prijelazu Pasjak u smjeru Slovenije oko 8 km.

Na A1 pred naplatom Lučko, na izlasku s autoceste kolona je duga oko 4,5 km, a na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kod naplatnih postaja Kikovica u smjeru Rijeke oko 500 m.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan, u smjeru Slovenija, kolona je duga oko 2 km, a promet se povremeno prekida pred tunelom Frukov Krč, prilazima turističkim središtima na obali, osobito na dionicama Rijeka-Senj, Zadar-Šibenik, Trogir-Split-Stobreč-Omiš-Makarska.

Na čvoru Matulji u smjeru Istre i Opatije kolona je duga oko 2 km.

>> Kolona od 15 kilometara: Na autocesti između Zagreba i Karlovca došlo je do lančanog sudara 5 automobila

Komentara 3

BI
bigbaya
18:31 27.08.2016.

Sinoć prošli bez ikakvih poteškoća

Avatar maxist
maxist
18:59 27.08.2016.

jutros radi čepa izašao na Karlovcu ,vratio se na Bosiljevu ali svejedno do Crikve 2,50.....murje ni u tragovima ,povratak gužva ali dobar tempo..cca 1,50 sa izlazom Demerje (3 min) ....

DH
dalibor.hren
15:52 27.08.2016.

Opet dosađujete s vikend-gužvama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije