Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenske (ne)prilike

Pogledajte satelitske slike ciklone Ree

ciklona
Foto: sat24.com
05.03.2015.
u 17:10

Orkanska bura stvorila je probleme danas diljem Jadrana.

Danas je Hrvatsku zahvatila ciklona Rea i donijela kišu i olujni vjetar u naše krajeve, a kako ona izgleda iz svemira, možete vidjeti na stranici sat24.com koja objavljuje satelitske slike meteoroloških uvjeta iznad Europe, pa tako i Hrvatske u realnom vremenu.

Inače, zbog ciklone Ree izdan je crveni alarm, što je najveći stupanj opasnosti, i to za cijelo obalno područje, uključujući unutrašnjost Dalmacije, javlja DHMZ.  Orkanska bura stvorila je probleme danas diljem Jadrana. Kako je izvijestio HAK, zatvorene su brojne ceste. Bura je također rušila stabla na zadarskom i šibenskom području, a vjetar je doslovno otpuhivao i dijelove krovova u Kninu. 

Opširnije o problemima koje je danas prouzročio olujni vjetar možete čitati ovdje.

>> Heroji s Brača: Po orkanskoj buri plovili do Splita da bi ženi spasili život

Komentara 1

LA
Lavica7
17:46 05.03.2015.

Dragi Bog nas voli, mora da smo dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije