Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probili se kroz kordon

Pogledajte kako su branitelji razbili policijsku blokadu

neredi
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/24
29.05.2015.
u 12:59

Došli su kao podrška prosvjednicima koji odbijaju otići iz crkve sv. Marka gdje su i prenoćili

Nakon što je masa probila kordon policije na Ćirilometodskoj, prosvjednici branitelji došli su do Trga sv. Marka, preskočili ograde i sukobili se s interventnom policijom. Došli su kao podrška prosvjednicima koji odbijaju otići iz crkve sv. Marka gdje su i prenoćili.

Branitelji su zauzeli Markov trg, a policija je pojačala blokade kako bi spriječila moguće nove proboje. Napravili su zid od redova policajaca i marica kod Kamenitih vrata, u Mesničkoj i ispred stare Gradske vijećnice.

Jučer je dio branitelja na Trgu sv. Marka u prosvjedu podržao radnike Imunološkog zavoda, no kasnije su ostali na trgu, donijeli piće, hranu i suncobrane i priopćili kako neće otići dok se ne sastanu s premijerom Milanovićem.

>> UŽIVO Drama na Markovu trgu: Branitelji probili policijsku blokadu i ušli u crkvu

Komentara 106

MS
MSKoRIsnik
13:12 29.05.2015.

Srce mi puca od tuge! Prijatelji moji, suborci, braćo po oružju nmolim se za vas! Ne tucite naše branitelje! Oni su ponos Hrvatske! Idemo do pobjede, mir i sloboda naš su cilj! Policija treba braniti naše veterane od nasrtasja bahatog Milanovića i Ranka Ostojića! Narod za branitelje, branitelji su stvorili državu i traže da ih se poštuje! Pozdrav iz Rijeke! Drži te se momci, molimo za vas!

DU
Deleted user
13:18 29.05.2015.

Milanović neka podnese ostavku, u roku keks smirenje i svi idu svojim kućama. Ne može ni jedna garnitura na vlasti biti gora prema građanima (oš porez, oš ćirilice!) od sadašnje, a bogme i prema braniteljima. Rezultata ionako nema, svi gospodarski pokazatelji države u crvenim brojkama desetak kvartala zaredom. Nema se za čime žaliti, a o Milanoviću - o njemu su sve napisali proteklih dana njem. novinari, zar ne?

Avatar šokac_divani
šokac_divani
13:20 29.05.2015.

E sad je Milanović prevršio svaku mjeru, što je sljedeće - hoće li poslat policiju da puca iz oružja na branitelje ... na radnike Imunosloškog ... na blokirane ... na deložirane ... na gladne u ovoj državi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije