Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oluja nad Hrvatskom

'Pogledajte kako nam je ciklona Melisa raščistila nebo'

Melisa nevrijeme
Foto: Zračna luka Zadar
30.07.2014.
u 17:19

Iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe izvijestili su da je zbog nevremena oko 15.10 zatvoren zračni promet iznad Hrvatske.

Snažno nevrijeme praćeno obilnom kišom i grmljavinom pogodilo je danas Hrvatsku. U Zadru je ciklona nazvana Melisa svoju ćud pokazala čak u dva navrata donoseći obilnu kišu koja je prvo oprala grad ujutro, a potom je oko 16 sati Zadar opet zahvatilo nevrijeme praćeno jakim vjetrom i obilnom kišom.

"Pogledajte kako nam je ciklona Melisa raščistila nebo", napisali su u statusu na Twitteru iz Zračne luke Zadar. Dok su prošlog vikenda naši kontrolori leta zabilježili rekordan broj letova iznad Hrvatske, danas su zbog nevremena njihovi radari ostali prazni.

Iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe izvijestili su da je zbog nevremena oko 15.10 zatvoren zračni promet iznad Hrvatske. "Zbog jakog nevremena koje je uzrokovalo navalu oborinskih voda Hrvatska kontrola zračne plovidbe privremeno je prekinula pružati usluge u zračnoj plovidbi, te je oko 15.10 sati zatvoren zračni prostor iznad Republike Hrvatske", izvijestili su iz Hrvatske kontrole zračne plovidbe te dodali da je zračni promet preusmjeren prema susjednim državama jer je "došlo do prekida napajanja električnom energijom". "Većina tehničkih sustava je osposobljena, a u 16.50 sati HKZP je ponovo počeo pružati usluge, te se očekuje normalizacija zračnog prometa u Hrvatskoj", zaključuju.

>>Pogledajte kako je kiša poplavila Hrvatsku

>>Kao da je pao mrak - Pogledajte snimku ciklone koja je prohujala Zagrebom

Komentara 12

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:00 30.07.2014.

Sve se nepogode snašle nad Hrvatskom...Živjela sretna Hrvatska u sve vijekove Amen!

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
18:40 30.07.2014.

kad ćete konačno prestati s tim glupavim davanjem imena svakoj cikloni? djeluje tragikomično...

NA
navyseal0
17:32 30.07.2014.

I onda netko kaže da je mh370 nestao kao fol a prati putem app flightradar 24...za naivce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije