Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik uhićen

Pogledajte kako je policija nakon pretresa stana odvezla Bandića u pritvor!

Bandić
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/17
20.10.2014.
u 07:30

Na snimci Večernjeg lista vidi se dolazak i razgovor Bandića s djelatnicima PNUSKOK-a u garaži zgrade u Bužanovoj i odlazak kombija u kojem je bio Bandić nakon pretresa stana.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u nedjelju popodne, nakon uhićenja, policijskim kombijem prebačen je do Bužanove ulice gdje je do kasno u noć trajala pretraga njegova stana.

Na snimci Večernjeg lista vidi se dolazak i razgovor Bandića s djelatnicima PNUSKOK-a u garaži zgrade u Bužanovoj i odlazak kombija u kojem je bio Bandić nakon pretresa stana.

Još se rade pretrage

Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik okupljenim novinarima kazao je da će se pretresi nastaviti i danas. Na pitanje kada bi Milan Bandić mogao biti doveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo u Gajevoj, Krsnik je kazao da bi to moglo biti "tijekom današnjeg dana".

– Sada se još rade pretrage. To sigurno neće biti u prijepodnevnim satima – kazao je Krsnik. Podsjetimo, jučer su uz Bandića uhićeni i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić i predsjednik Uprave CIOS-a Petar Pripuz. Prema neslužbenim izvorima, u akciji u kojoj je "pao" Bandić, privedeno je petnaestak osoba.

Akcija koju su zajednički provodili policija i USKOK trajala je mjesecima, a uhićenja su počela u nedjelju prijepodne.

>>Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, Bandiću pretresali stan do 2 ujutro

>>Zbog čega su uhićeni Bandić i suradnici?

>>Sve Bandićeve afere i sumnjivi poslovi Grada Zagreba

Komentara 45

Avatar Eugen_Savojski
Eugen_Savojski
07:53 20.10.2014.

pa nije valjda da cemo postati pravna drzava, sta se ceka sa Mesicem?

GA
gazdazg
10:27 20.10.2014.

Stjepan Mesić ! Sapienit sat ! Ajmo pravna država ! Imate kod njega što za raditi mjesecima, godinama...

Avatar Eugen_Savojski
Eugen_Savojski
07:56 20.10.2014.

Ukoliko je istina da se USKOK bavi novcem za predsjedničku kampanju Milana Bandića 2009. godine onda ulazimo u jedno jebeno područje jer znamo kakvim kapitalom je financiran Mesić i Josipović. U Hrvatskoj nije bilo presjedničkih izbora i izabranih predsjednika koji nisu to bili uz pomoć prljavog novca. Onda gospodo iz USKOK-a nemojte stati. Krenite od Mesića pa do Josipovića. Možda vam šef izbornog stožera bivšeg predsjednika Mesića, Tomislav Karamarko objasni nešto o krvavom novcu albanske mafije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije