Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop online nasilju

Podržite kampanju 'Sigurnost na internetu' i zaustavimo zajedno cyberbullying!

sigurnost na internetu
Foto: Youtube
1/2
11.02.2016.
u 17:05

Grubi komentari su ti s kojima se youtuberi svakodnevno moraju suočavati. Iako kažu da ih pokušavaju ne gledati, riječi zaista katkada bole više od samog udarca.

Cyberbullying iz dana u dan uzima sve više maha. Naši youtuberi svakodnevno trpe nasilje na internetu.

Grubi komentari su ti s kojima se svakodnevno moraju suočavati. Iako kažu da ih pokušavaju ne gledati, riječi zaista ponekad bole više od samog udarca. Upravo s ciljem suzbijanja online nasilja nastala je kampanja "Sigurnost na Internetu" u koju se uključio i JoomBoos.

– Zaustavimo zajedno govor mržnje na internetu! Pošalji #lijepariječ dragoj osobi na društvenim mrežama! Preplavimo Facebook, Twitter, Ask.fm i sve mreže pozitivnim i lijepim komentarima! – poručuju autori kampanje. 

Priključite se i vi!

>>Kako spriječiti da vaše dijete postane žrtva "cyberbullyinga"

Komentara 3

LL
LEX-LUTOR
17:22 11.02.2016.

Da da da, tipicna demagogija lansirana od interesne skupine koja zeli naci sve moguce izgovore za nadzor bez granica, ugrozavanje privatnosti itd. Ako udjes u javnu kucu znas da nisi dosao na ispovjed, isto je sa forumima i svim drugim javnim okupljalistima na Internetu. Cemu filozofiranje ???

DA
Darko22
22:09 11.02.2016.

Nisam za nepotrebno nasilje, ali čovječe, ovi današnji klinci su razmažene mimozice....

JO
jozomali
18:21 11.02.2016.

lex.....hehehe....mislim da demagogiju prosipaš upravo ti!.....nasilje na mrežama je realnost i zaslužuje punu pozornost stručnjaka i dakako policije! Cijena je određeni gubitak dijela osobnog suvereniteta....i to je sve....ista stvar je s kamerama na ulicama! neće proći još dugo...a svi gradovi i gradići će biti pokriveni! tako treba! Ja pristajem na gubitak privatnosti u ime povećanja sigurnosti!....a ti seli na Mars!....tamo još nema više od dvije kamere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije