Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Počinje gradnja podvožnjaka od 49 milijuna kuna

Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
31.07.2014.
u 15:56

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić otvorio je radove na izgradnji dugo čekanog podvožnjaka na križanju željezničke pruge međunarodnog prometa Zagreb-Vinkovci na Paneuropskom koridoru 10 i Osječke ulice u Slavonskom Brodu.

Riječ je o jednoj od najfrekventnijih gradskih prometnica kojom dnevno u prosjeku prođe oko 15 tisuća vozila, a brklja se spusti oko 45 puta. Naručitelj 49 milijuna kuna vrijednih radova su Hrvatske ceste, a izvodit će ih tvrtka Osijek-Koteks. Podvožnjak treba biti gotov u roku od 19 mjeseci.

>>Grčić: Od sada ćemo vas bombardirati projektima

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
16:03 31.07.2014.

Kad je rijeć o stranim investicijama koje su u interesu povezivanja evropskih zemalja i novac se slijeva iz unije onda tu nema neke dobiti jer od te investicije prije svih ima korist upravo investitor. Volio bih kad bi se Hrvatski ministri mogli pohvaliti izgradnjom tvornice automobila ili bar nekih njegovih dijelova jer je to roba koju svakodnevno koristimo a u njegovoj proizvodnji gotovo i ne sudjelujemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije