Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:

HDZ-u želim dati političku vjerodostojnost

andrej plenković
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
29.06.2016.
u 18:24

HDZ-u želim dati političku vjerodostojnost, aktivnošću i programski svim članovima želim dati novi impuls i vratiti povjerenje birača, kazao je Plenković

 Andrej Plenković u srijedu je za kandidaturu za predsjednika HDZ-a, a potom i za hrvatskog premijera, potporu dobio od četvorice predsjednika dalmatinskih županijskih organizacija stranke: Branka Bačića, Ante Sanadera, Nediljka Duića i Božidara Kalmete. 

- HDZ-u želim dati političku vjerodostojnost, aktivnošću i programski svim članovima želim dati novi impuls i vratiti povjerenje birača – rekao je Plenković u Splitu, nakon sastanka s predsjednicima županijskih organizacija iz Dalmacije. Najavio je kako će u predizbornoj kampanji otvarati teme vezane za gospodarstvo, socijalnu problematiku, razvoj i punu integriranost RH u EU, koja je u novoj krizi.

-Hrvatskoj treba vodstvo koje pozna izazove s kojima se sreće u svojim granicama i u okviru Europske unije. Treba nam novi impuls koji će znati odgovoriti na izbjegličku krizu, prijetnje terorizmom, produljenu gospodarsku krizu. Sve dobro što smo radili u zadnjih 26 godina, uz počast braniteljima, dr. Franji Tuđmanu i utemeljiteljima treba artikulirati u drugom vremenu i osigurati političku i pravnu sigurnost i gospodarski rast – rekao je Plenković, koji se sinoć družio i s članovima splitske GO HDZ-a. 

U Split je došao kako bi sudjelovao na skupu Europskih pučana kojega su organizirali naši europarlamentarci, a četiri će se dana održavati u Podstrani.

>>Plenković o Predsjedništvu HDZ-a, izborima za predsjednika stranke, sučeljavanju u kampanji...

Komentara 35

Avatar juricamesko
juricamesko
22:19 29.06.2016.

to što su Plenkovića podržale sve četiri dalmatinske organizacije ne znači ništa.podržalo ga dvjesto članova od 50 tisuća a taj veliki ostatak želi čuti najprije program,odnos prema Domovinskom ratu,odnos prema velikosrpskoj agresiji,odnos prema komunističkom i partizanskim zločinima,odnos prema zločincu Titu,odnos prema kriminalu Sdp i njihove 4 godine uništavanja države.sve dok članstvo te stvari jasno ne čuje nema tih organizacija koje će ih nagovoriti da Plenkoviću daju glas,a budu li nezadovoljni trećina će ih napustiti stranku jer nisu tu svi članovi uhljebi i zbog fotelja.

Avatar comparator
comparator
21:50 29.06.2016.

Ako mislite izmisliti čovjeka koji će zadovoljiti sdepeovce umjesto mene kao Hrvata i branitelja onda ste sto posto uspjeli .Osobno preferiram ljude koji se suprotstavljaju divljanju ljevice .

Avatar Matija22
Matija22
19:28 29.06.2016.

sanader broj 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije