Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNAPRJEĐENJE ODNOSA

Plenković razgovarao s kosovskim premijerom: Kako će se pomoći hrvatskoj manjini u Janjevu i Letnici?

Enver Hoxhaj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.02.2017.
u 16:42

Plenković je još jednom potvrdio predanost Republike Hrvatske da pomogne Kosovu na putu prema Europskoj uniji

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastao se u ponedjeljak u Banskim dvorima s ministrom vanjskih poslova Republike Kosovo Enverom Hoxhajem s kojim je razgovarao o unaprjeđenju političkih i gospodarskih odnosa, te povećanju vanjskotrgovinske razmjene, priopćeno je iz Vlade.

Plenković je još jednom potvrdio predanost Republike Hrvatske da pomogne Kosovu na putu prema Europskoj uniji prenošenjem iskustava i znanja, posebice u području provedbe Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

Razgovaralo se i o načinima na koje bi se moglo pomoći hrvatskoj manjini u Janjevu i Letnici, a ministar Hoxhaj zahvalio je predsjedniku Vlade RH na sudjelovanju vojnih snaga u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, navodi se u priopćenju.

>> Stier razgovarao s kosovskim ministrom: 'Hrvatska snažno podržava neovisnost i integritet Kosova'

>> Veliki intervju Ivana Pernara: Kako se zaljubio u 20 godina stariju Njemicu i zašto nije ustao na himnu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije