Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio bazene

Plenković: Očekujem pozitivnu i projektno orijentiranu retoriku

Andrej Plenković
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/12
10.07.2016.
u 13:26

Sebi, vozaču i županu, Plenković je kupio ulaznicu za bazen, odgovorivši na novinarsko pitanje kako on sve svoje plaća sam.

Očekujem da u procesu priprema za predstojeće parlamentarne izbore iznađemo novu snagu, energiju, elan i kvalitetan program te vjerodostojnom politikom i ljudima povratimo povjerenje svojih birača – rekao je jedini kandidat za predsjednika HDZ-a i zastupnik u Europskom parlamentu Andrej Plenković u Požegi, gdje je zajedno s ministrom regionalnog razvoja i fondova EU Tomislavom Tolušićem te gradonačelnikom Vedranom Neferovićem otvorio nove gradske bazene.

On je istaknuo kako u predizbornoj kampanji očekuje ambicioznu, pozitivnu i projektno orijentiranu retoriku, dodavši kako mu je žao što su napori koje je uložila aktualna vlada, osobito HDZ-ovi ministri, ostali u sjeni drugih političkih oblaka koji su bili u fokusu medija.

Sebi, vozaču i županu, Plenković je kupio ulaznicu za bazen, odgovorivši na novinarsko pitanje kako on sve svoje plaća sam.

Gradski bazeni renovirani su prvi put nakon 63 godine. Radovi su vrijedni 13 milijuna kuna, a financirani su iz kredita Grada.

>>'Predsjedništvo će morati znati sve o prihodima i rashodima stranke'

Komentara 11

TO
Torcidas
14:12 10.07.2016.

Točno okupirane medije trebamo osloboditi, uzeti ih iz ruku poraženih snaga koje provode zločinačku politiku Memorandum2! Panika je u lopovskoj komunističkoj, portalima kruzi link Milanović je prikriveni vlasnik Zracne luke Zagreb!!!!

AD
admin2
14:15 10.07.2016.

Sto milijarda je prošla vlada zaduzila Hrvatsku, pokrala Hrvatsku. Andrej to prvo moraš riješiti gdje je nestalo sto milijarda kuna?

DM
drug marin
14:18 10.07.2016.

evo spomenuti link i vidite tko je prikriveni vlasnik zračne luke Zagreb. http://pollitika.com/da-li-je-milanovic-prikriveni-vlasnik-offshore-tvrtke-kojoj-je-dodijelio-koncesiju-zracne-luke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije