Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na kontinentu

Plaža na Zrinjevcu prava je gradska atrakcija. Ovako se uživa uz 'zagrebačko more'!

Zagrebačko more knjiga
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
05.07.2015.
u 14:26

Brojni okupljeni odlučili su vruću ljetnu nedjelju iskoristiti na "zagrebačkom moru" gdje su uživali u dobrom štivu, ali i pravom ljetnom odmoru.

Da ljeto na kontinentu može biti itekako zabavno pokazuje i odličan odaziv građana na manifestaciju "Prvo zagrebačko more knjiga" koja se održava u parku Zrinjevac.

Riječ je o zabavnom događanju koju organizira izdavačka kuća Lumen s ciljem popularizacije čitanja knjiga. Brojni okupljeni odlučili su vruću ljetnu nedjelju iskoristiti na "zagrebačkom moru" gdje su uživali u dobrom štivu, ali i pravom ljetnom odmoru.

Kako bi manifestacija postala prava atrakcija uz fontanu na Zrinjevcu sagrađena je i mala pješčana plaža kojoj su se najviše razveselili oni najmlađi.

>>Jedino u Zelini i Ivanić-Gradu udžbenici besplatni za sve školarce

>>HAZU donirao 2400 knjiga

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Komentara 9

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
14:52 05.07.2015.

Ovo je cirkus.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
15:10 05.07.2015.

Odvratno. Koje seljanjčevanje, koje tezgarenje, kakav primitivan dernek. Što je sljedeće? Roštiljanje na zelenoj površini usred grada s užim i širim obiteljima? Plastične vrećice i ostaci amblaže razbacani po ledini, pivske gajbe u fontani na hlađenju, a ispijene boce po travi? Zar se mora praviti pašaluk i mahala od centra grada svako ljeto i sve gore iz godine u godinu? Degutantno.

SK
skladište
09:54 06.07.2015.

Slažem se s komentarom "kontraadmiral-a"! Mi smo odrastali uz natpise: NE GAZI TRAVU i NE GAZI NASADE, a kaj je sad ovo? Kakva plaža na Zrinjevcu? Kako idu zajedno pseća govna i ležaljke i dječje igre? Tko uopće tamo odlazi? Zar Sljeme koje je zaista svakom dostupno iz svih dijelova Zagreba ili Jarun do kojeg od tramvaja dođeš za pet minuta, više nisu dovoljni? Još malo i metnut će ležaljke ispred haustora dužinom Praške i oko zrinjevačkog trga! Otkuda samo takve sulude ideje i još će ispasti da nisam " in", ako se s ovakvim cirkusom ne slažem. Pa neka, svejedno sam protiv toga iako me nitko ništa i ne pita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije