Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DAJU NA CESTU

Blokirali ulaz na A1 zbog oduzetih parcela: 'Platite narodu zemlju koju ste oteli'!

šestanovac
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
26.04.2015.
u 11:35

Spor između njih i države predugo traje. Zemljište im je oduzeto bez naknade

Stanovnici Šestanovca i Žeževice prosvjedovali su ispred ulaza na A1 zbog zemljišta koje im je oduzeto zbog gradnje autoceste.

Spor između njih i države predugo traje. Zemljište im je oduzeto bez naknade.

Uz transparente 'Platite narodu zemlju koju ste oteli', 'Platite našu djedovovinu koju ste protuzakonito posvojili' te 'Tražimo ono što je stoljećima u posjedu naših predaka' blokirali su ulaz na A1.

>>Šleper naletio na auto i radnike Hrvatskih autocesta na A1

>>Pravaš Balić na fejsu naredio: 'Dostavite mi imena ovih 76 što su glasovali za lignju'

Komentara 54

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:29 26.04.2015.

Kojim pravom uzimaju ljudima djedovinu ,pprosteno je tajkuncicima kaj su unidtili sve neki su jos i u bijegu i ugledni građani ko onaj u njemackoj il onaj u banja luci koja mu je dala utociste il onaj buljooki a sadd uzimaju narodu i zemlju ,mislim da smo jedini u svijetu vratili feudalizam nema drugog naziva

LE
lenger
11:58 26.04.2015.

Na mojoj,nezakonito otetoj djedovini, je napravljena uzletisna pista "Pleso", al nikad nisam skupio dovoljno hrabrosti, ko gospoda na slici, da avionu preprecim put.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:23 26.04.2015.

Ovo se zove otimacina nema drugog naziva,i dok oni k

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije