Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA MINA PROM-1

Pirotehničar Mungosa poginuo na razminiranju u mjestu Bobare

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/20
05.10.2016.
u 16:00

Prema prvim neslužbenim informacijama, stradao je od mine PROM-1.

Pirotehničar Mungosa poginuo je prilikom razminiranja u mjestu Bobare u Brodsko-posavskoj županiji. Poginuli pirotehničar zvao se Vilson Kulaš (42). Živio je u Varaždinu, a podrijetlom je iz Biograda na moru.

Stradao je od mine PROM-1, a tragedija se dogodila oko 10 sati. Svi pirotehničari koji su bili na tom radilištu povučeni su s terena. 

Neslužbeno doznajemo da se preminuli pirotehničar 11 godina bavio ovim poslom i da je iza sebe ostavio obitelj s dvoje djece.

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj potvrdili su kako se nesreća dogodila na Psunju, ali kako još uvijek ne znaju točnu lokaciju jer policajci još nisu stigli na mjesto nesreće

>>Poginuo muškarac od eksplozije mine kod Livna

>>'Molimo građane da ne love Pokemone u minskim poljima'

Komentara 53

PO
pokahontas
11:00 05.10.2016.

čitajte srbi čitajte... i čudom se čudite kako vas nitko smislit ne može...

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
11:00 05.10.2016.

Ajme koje niske strasti rekla bi Vesnica..... pa nama su to prijatelji ostavili..... PRIJATELJSTVO SRBA

SI
Sinatra
11:43 05.10.2016.

Naši ljudi još uvijek ginu od velikosrpske agresije. Zašto netko od novinara ne nazove Vučića i pita ga što misli o tomu da pirotehničari u "ustaškoj" Hrvatskoj još uvijek ginu od mina koje su postavili njegovi "borci za slobodu i demkratiju"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije