Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan planeta zemlje

Picula s učenicima uklonio olupinu Zastave 750 iz šume!

Tonino Picula,čišćenje
Foto: ''
1/3
22.04.2014.
u 13:11

Cilj ove akcije čišćenja bio je podići svijest o važnosti zaštite okoliša i promovirati prirodne ljepote kojima obiluju svi dijelovi Hrvatske

Zastupnik u EP-u Tonino Picula sudjelovao je jutros u akciji čišćenja na Noršičkoj Plešivici na Samoborskom gorju, čime je njegov tim na simboličan način obilježio Dan planeta Zemlje. Piculi se, javlja njegov ured, u akciji pridružilo 13 učenika područne škole Noršić selo te njihovi učitelji, u suradnji s udrugom “Zelene stope”.

Staru Zastavu 750 koja je na vrhu Noršičke Plešivice ostavljena već najmanje 10 godina od strane neodgovornih vlasnika, Picula je zajedno s ekipom izvukao iz šume i uz pomoć komunalnog poduzeća Samobor, utovario na kamion. Ovo “krivo parkirano vozilo” svi zajedno su spustili u reciklažno dvorište.

Cilj ove akcije čišćenja bio je podići svijest o važnosti zaštite okoliša i promovirati prirodne ljepote kojima obiluju svi dijelovi Hrvatske. Stoga je zastupnik Picula nakon akcije, simbolično ostavio žig s natpisom “Na Noršičkoj Plešivici mijenjamo stvari iz crnog u zeleno” u planinarskoj kutiji sa žigovima.

>>Najizgledniji suparnik šefu stranke – Picula očitao lekciju Milanoviću

Foto: ''

Komentara 5

Avatar Carrera
Carrera
14:39 22.04.2014.

ovo je obično prese*avanje pred EU izbore i ništa više...

DU
Deleted user
13:34 22.04.2014.

Još uvijek nije kasno da reagira inspekcija zaštite na radu. Što bi bilo da se koje dijete izrezalo na hrđavom limu?

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:19 22.04.2014.

Donirajte to Joci Ministru za službeni vozni park.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije